Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Programul național „Părăsiți România“

Zoom Programul național „Părăsiți România“

Florin Cîțu a intervenit personal ca cei doi muncitori arși de la Petromidia să fie transferați în străinătate. E tot ce poate face mai bine un premier în România: să-ți dea bani să te tratezi undeva unde ai șanse de supraviețuire. Poate că ăsta ar fi scopul guvernelor de-acum înainte: să facă cumva să scoată toți cetățenii din țara asta de rahat, să-i salveze, să le găsească ceva dincolo de granițe.

Zeci, sute de morți de COVID din 2020 sunt raportați abia acum. Păi, pentru asta a murit Voiculescu la revoluție? Degeaba zic unii și alții despre Barna că ar fi prea înalt. Atât timp cât stai numai capră, chiar nu mai contează.

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a spus că împușcarea urșilor se va face în intravilan, tocmai ca să se evite orice abuz împotriva animalelor. Oo, da, e tot ce lipsea în urbanul românesc: niște unii cu puști care să tragă după urși.

Florin Cîțu: „Datorită Guvernului, economia României are cea mai rapidă revenire după criza economică din ultima sută de ani“. Și după aia s-a trezit, a sunat ceasul. Dar poate mai continuă visul și la noapte, cine știe?!

Ministrul Energiei, Virgil Popescu: „ANRE și Consiliul Concurenței trebuie să facă o investigație foarte serioasă la furnizorii de energie care au avut comportamente speculative“. S-a trezit naivul și aiuristicul ministru din visul pieței libere și al mâinii invizibile care de atâția ani intră și tot intră în buzunarul românilor.

2 comentarii

  1. #1

    Hadeti d-le! ,,bani din meditatii ,,nefiscalizati”. Rade ,,sistemul educational” de dvs. Acum se fac bani ,,neficalizati” din meditatii, nu pe vremea ,,aia”. Cand transformi un ,,ciubuc” intr-o dublare (minim) a veniturilor inseamna ca l-ai pricopsit ,,pe cel de la catedra”. Deaia-i recomandat sa nu se mai foloseasca expresia ,,munca la negru”. Ca-i pe fata. Orisicum, acel ,,nene” popular, din ce spune gura targului, n-a agonisit numai din ,,meditatii nefiscalizate” ci si-a rotunjit veniturile si din: ,,taximetrie”, ,,ghid turistic”, ,,translator”, ,,intreprinzator intermediar” etc. (sigur ca numai daca aceste ,,activitatii” n-au fost prestate ,,pro bono”).

  2. #2

    Vecinu Vasile (octogenar cu 8 clase dar posesor inca a bunului simt) imi zice: ,,Cum vine asta? Pot oare sa puna in practica programul Romania Educata needucatii plini de diplome din zilele noastre?” Ii raspund ca-i ultima sansa, ca repede creste generatia tanara lovita de ,pandemie’, asta de acum iese la pensie si-i deja evident ca sperantele de mai bine s-au naruit odata cu trimiterea scolerilor mici ,in on-line’

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint