Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Prostitutio in integrum

Zoom Prostitutio in integrum

Gata, m-am lămurit. Deunăzi, psihologul Florin Tudose, şeful Clinicii de Psihiatrie din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, explica, în Libertatea, de ce se prostituează în Germania fosta gimnastă Floarea Leonida. „Pentru că îşi expun corpurile de mici, gimnastele sînt lipsite de inhibiţii şi ajung să se dezbrace pentru bani în reviste de gen.“

Verdict: IEGZISTĂ O EXPLICAŢIE!

Am urmărit cu atenţie Olimpiada de vară de la Londra şi, în lumina acestor noi dezvăluiri de ordin psihologic, înclin să cred că şi atletele, înotătoarele, voleibalistele, canotoarele, poloistele şi hocheistele pe iarbă sînt cam curve din fire, întrucît şi ele au fost nevoite să-şi expună corpurile de mici, în competiţii interne şi internaţionale. Adevărul e că întotdeauna m-am întrebat cum ar arăta un film porno olimpic, în care două alergătoare de fond din Etiopia insistă, fără succes, să întreţină relaţii sexuale normale cu Usain Bolt.

 

Joi, 6 septembrie 2012, Evenimentul zilei dedica un amplu material Savantei de renume mondial decedată acum nici măcar 23 de ani. Sub genericul „FASHIONISTA – COMUNISTA. Elena Ceauşescu prefera Chanel, îi plăceau blănurile şi avea consilier de imagine“, Evz demonta, pas cu pas, o prejudecată naţională care a marcat comunismul românesc: cum că nefasta soţie a dictatorului ar fi fost o ţoapă sinistră, care merita să fie împuşcată în sfînta zi de Crăciun. În acest sens, criticul de modă Alin Gălăţescu făcea nişte afirmaţii, de ce să nu recunoaştem, categorice: „Rochiile Elenei Ceauşescu denotă eleganţă, feminitate şi naturaleţe! Soţia dictatorului a fost cu siguranţă consiliată ce vestimentaţie să poarte atunci cînd erau programate întîlniri cu oficiali ai Casei Regale Britanice sau din ţări arabe“.

Verdict: POVESTIRI DIN CRIPTO-COMUNISM

E bine de ştiut că, în sfîrşit, dictatoarea se califică la rubrica „Bine îmbrăcate“, alături de Raisa Gorbaciova şi Mihaela Rădulescu. Dar cred că sînt în asentimentul cititorilor (cei ai Evenimentului zilei şi chiar ai Jurnalului naţional, dacă mă gîndesc mai bine) cînd afirm că e mult mai urgent să aflăm dacă Nicolae Ceauşescu se îmbrăca sinistru, ca un dictator. Sau dimpotrivă, îşi cumpăra costumele prin MAE, de la Armani, caz în care propun să rescriem istoria, dacă Dana Budeanu n-are altceva mai bun de făcut.

 

Cancan-ul de luni, 10 septembrie, făcea, ca de obicei, o dezvăluire incendiară: „Adelina Pestriţu s-a închis în casă şi citeşte despre Masonerie. (…) Adio cluburi şi alte distracţii nocturne“. Lăsînd să se-nţeleagă că Adelina nu mai dansează şi nu mai face sex (presupun că „alte distracţii nocturne“ nu se referă la gătit şi dat cu aspiratorul prin sufragerie), tabloizii în cauză dădeau încă o dată lovitura, citînd-o pe şocanta domnişoara Pestriţu: „Am auzit vorbindu-se despre francmasonerie şi am devenit curioasă. Fiind vorba despre o societate secretă, m-a fascinat. Pe mine mă atrage tot ceea ce este secret“.

Verdict: NICI MISTERELE NU MAI SÎNT CE-AU FOST

Vestea cu adevărat proastă e că, judecînd după ceea ce ştim deja despre misterioasa ei relaţie cu Liviu Vârciu, Adelina nu poate păstra un secret, indiferent de natura lui. Mi-e teamă că, dacă domnişoara Pestriţu aprofundează subiectul şi intră în Marea Lojă Feminină a României, Masoneria nu va avea de ales şi-şi va de­secretiza pagina de Facebook în direct, la Kanal D.

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint