Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

PSD acuză HBO că le oferă românilor episoade inferioare din Game of Thrones

Zoom PSD acuză HBO că le oferă românilor episoade inferioare din Game of Thrones

Postul american de televiziune prin cablu HBO a devenit cea mai recentă victimă în campania pentru europarlamentare a PSD-ului după ce, aflat la Buhuși, Liviu Dragnea a spus că HBO a invadat piața din România cu episoade mult mai slabe calitativ din Urzeala tronurilor, în comparație cu ce livrează în restul Uniunii Europene.

“Ați văzut ultimele episoade din Game of Thrones? Sînt fade, n-au nici un Dumnezeu”, ar fi declarat Dragnea în fața mulțimii. “Păi, să vedeți ce episoade bune și zemoase dau în alte țări. Mi-a povestit un prieten din Germania că acolo au minimum 10-12 dragoni, doi pitici și Danaerys are sînii foarte voluptuoși. Asta se întîmplă dacă lăsăm străinii să facă ordine la noi în țară. Români, consumați numai episoade românești din Game of Thrones, haideți să nu mai acceptăm toate porcăriile pe care ni le bagă alții pe gît!”

În cazul în care PSD va cîștiga alegerile, conducerea partidului a anunțat că intenționează să refacă majoritatea succeselor internaționale de box-office, dar cu actori și cu scenarii românești. Astfel, primul pe lista remake-urilor este filmul Avengers: Sfîrșitul jocului, în regia lui Dan Pița și cu îndrăgiții actori Mircea Diaconu și Dan Puric în distribuție.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale