Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

PSD e o formă de instigare

Zoom PSD e o formă de instigare

PSD nu face decât să enerveze cu fiecare apariție, nu face decât să scandalizeze. Aceleași jocuri împuțite și aceiași papițoi scoși la înaintare prin studiourile TV.

PSD-ul de azi provoacă scârbă prin delirul conspiraționist și prin aroganța unor nimicuri care se cred oameni politici.

Cum să-l lași pe neterminatul de Cătălin Rădulescu să spună că aduce PSD un milion de oameni în stradă care să-i calce în picioare pe protestatari? Cum să-l scoți în geam la infinit pe acest Codrin Ștefănescu, parcă nefericitul copil pe care Chucky, păpușa ucigașă, l-a făcut cu un parazit intestinal?

Cum să-l lași pe Pavel Abraham să te mozolească zi de zi la televizunile de serviciu? Pavel Abraham, pe bune, zi de zi la televizor, un morman de carne transformat în limbă, compunând din propria incultură tot soiul de porcării prin care, crede el, ajută PSD.

Nu, nici unul dintre aceștia nu ajută cu nimic la nimic, nu au făcut-o niciodată. Mitralieră ăla, Codrin Ștefănescu, însuși maestrul Cristoiu nu sunt decât niște înjurături televizate.

Liviu Dragnea, Lia Olguța Vasilescu, toți cei din conducerea PSD au acuzat abuzurile unor procurori DNA. Discursul, în bună parte, a fost unul corect: DNA trebuie să ia măsuri împotriva procurorilor care fac abuzuri!

OK, de ce nu acționezi și acum, la proteste, cu aceeași măsură? De ce nu ceri ca abuzurile, acolo unde au fost, să fie cercetate?

Câtă minte politică să ai ca să crezi că deputatul Mitralieră este altceva decât o flegmă pe obrazul unui cetățean rezonabil?

Cum să zici că faci apel la calm, dar dacă nu se calmează oamenii rapid, o să-i calci în picioare?

Cum să zici că faci apel la calm, că nu e bine să fie certați românii cu românii, dar că de fapt avem de-a face cu niște plătiți, cu niște manipulați, cu niște securiști?

De ce, dacă vrei pace, Guvernul nu cheamă reprezentanți ai protestatarilor la negocieri? Într-o logică democratică ar fi cel mai simplu și primul impuls. Protestele sunt în fața Guvernului, nimic mai îndreptățit decât să stai de vorbă cu cei care protestează și, deci, au ceva să-ți spună.

4 comentarii

 1. #1

  Barosane, ce grad ai?

  • #2

   Tu ai terminat generala? Practic PSD schimba legi nu doar pt a-și salva piele, cu și pt a putea fura legal în continuare. Trebuie sa fii membru de partid sau rudă cu vreunul ca sa nu vezi asta! Trebuie sa fii membru al unui serviciu secret ca sa ceri niște chestii de bun simț, cum cere Mihai Radu?! …adică dialog cu populația?! Tu ce ai face? Ne ai împușca pe toti, evident! Și mai scuteste-ma cu drepturi și libertăți pt politicieni! Mi se pare că nu există legi destule in lume pt hoții ăștia! Sa ceara drepturi când vom vedea măcar o autostradă terminată, de la Constanța la Timișoara!

 2. #3

  Dap. Peremisti primitivi, gen Codrin/Olguta, nu pricep ca trebuie o anumita subtilitate in propaganda pesedista. Tu, Patraru, Buscu ati facut multe pentru PSD, dar astia nu va prea baga in seama. Grivei subtili ce sunteti! Sa vina Ponta inapoi sa va dea un oscior!

 3. #4

  În principiu, textul este corect, cu precizarea că protestatarii nu au, în realitate, nimic de spus. Îmi dau foarte bine seama că, la iluziile pe care le avem despre noi, observația asta e greu de înghițit, dar nu e mai puțin adevărată.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Ce ne facem noi, țiganii, dacă vin americanii 

  25 iunie 2019

  Dacă pe vremuri românii se dedulceau cu lucrurile refuzate la export, pentru care, în fața magazinelor, se dădeau adevărate lupte de stradă, iacătă am trăit să vedem și o situație […]

 • A fost sau n-a fost?

  25 iunie 2019

  Ca întotdeauna la alegeri, și pe 26 mai s-au furat voturi. Cîte? Niciodată nu vom ști. De fapt, niciodată n-am știut cîtă democrație se falsifică la urne. Numărul buletinelor falsificate […]

 • Nimic cu nimic / Primul nimic

  25 iunie 2019

  Ne aflăm, acum, la președintele cu numărul 5 din scurta istorie a republicii române. Primul președinte a fost Nicolae Ceaușescu, din 1974 până în 1989. Practic, pe vremea lui s-a […]

 • Limbă dulce, cur viclean, caracter de est-german

  18 iunie 2019

  De la „Ține, țațo, curu’ zvelt”, subversivul șlagăr pe care Maria Tănase l-a cîntat în timpul războiului la o petrecere dată de Manfred von Killinger, ambasadorului Germaniei la București, pînă […]

 • Riscul mersului pe Barna

  18 iunie 2019

  Sub coordonarea unuia dintre foștii căprari ai poliției politice a fost pus pe piață un sondaj în care Dacian Cioloș îl zdrobește pe Dan Barna în competiția internă pentru candidatura […]

bt