Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

PSD îl acuză pe Mugur Isărescu că nu vrea să regleze deficitul de vitamina D al copiilor

Zoom PSD îl acuză pe Mugur Isărescu că nu vrea să regleze deficitul de vitamina D al copiilor

Într-un atac fără precedent la guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, mai mulți membri importanți ai PSD îl acuză pe acesta că ar fi principala cauză a lipsei de vitamina D cu care se confruntă copiii din România.

“Mugur Isărescu știa că o să se prăbușească vitamina D din organismul copiilor noștri și n-a făcut nimic ca să împiedice asta”, spune Liviu Dragnea, care e de părere că și celelalte bănci din România sînt implicate. “Toți sînt mînă în mînă ca să slăbească absorbția de calciu din oase. Altă explicație nu există pentru nivelul ăsta scăzut de vitamina D. Inteligența artificială a atacat vitamina D din copii și a scos-o peste hotare.”

La rîndul său, ministrul de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici, spune că singura soluție este ca PSD să ofere suplimente de vitamina D pentru a compensa pierderile de pînă acum. “Chiar atît de greu era să producă și el niște vitamina D pentru copii? Că n-o dă de la el. Știm cu toții că BNR are rezerve importante de vitamina D pe care nu le folosește. De ce să nu le pună în slujba populației?”

Pentru o absorbție maximă a suplimentelor de vitamina D, acestea vor fi distribuite prin intermediul apei potabile, cu o garnitură adecvată de clor și fier de pe țevi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100