Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Puricii ne sărută cu linba?

Zoom Puricii ne sărută cu linba?

Dragă jurnalule, știi ce nu mai înțeleg eu? De ce există suce de fructe și suce de legume, dar nu există suce de carne sau de brânzuri? Mia-r plăcea să mă duc la restaurant și să comand, în loc de "Dațim-i și mie un suc de portocale, da' mai repede, că mor de sete!", "Dațim-i și mie un suc de pulpe de curcan, da' mai repede, că mor de sete!". Dar nu există de pulpe!!!!!! De ce?

Apropo de carne, mia venit o idee genială, prin care să slăbesc pentru todeauna și să nu mai mă îngraș niciodată. Îmi fac operație estetică, îmi scot toate oasele din corp și rămân decât din carne, mai ușoară cu cel puțin 10 kilogramuri. Oasele atârnă cel mai greu, din cauza lor suntem grase toate femeile.

Peste câteva zile este Ziua Îndrăgostiților, o zi în care dragostea triunfă și toți oamenii trebuim să fim mai buni și să le cunpărăm cadouri la toți cei pe care îi iubim cel mai mult. Eu sunt îndrăgostită de mine și dea-bia aștept săm-i iau ceva frumos, doar că nu am nici o idee ce săm-i iau, deoarece nu știu foarte bine cem-i doresc. Vrei tu, jurnalule, să mă întrebi cem-i doresc și după aia sămi spui? Ai grijă să nu mă prind despre ce este vorba și săm-i strici surpriza, că te dau să dormi pe preș. Te inplor!!!!!

Am mai auzit că cică după Ziua Îndrăgostiților vine primăvara, deoarece o să ies ghioceii din pământ și o să se întorc din străinătate păsăricele călătoare. Știi ce nu înțeleg eu, jurnalule? Ce fac ghioceii toată iarna în pământ și de ce, în loc să se ascund acolo, nu plec și ei în țările calde, cum plec păsăricele.

Foarte mulți oameni sunt răi și num-i place deloc de ei, deoarece eu sunt bună și nui suport. Dar, cu toate astea, ma-m hotărât să mă fac și mai bună, din cauză că așa e normal, să ne străduim toată viața să fim mai buni. O săm-i pun silicoane în sâni, o sămi bag puțin botox și o să fiu cea mai bunăcioasă dintre bunăcioase. O să vezi!!!!!

Noapte bună jurnalule, oare când vin noaptea puricii să ne sărute, ne sărută cu linba? Sper că nu, deoarece eu iam promis lui Syda că îi sunt fidelă și nu aș vrea săl înșel cu un puricel.

Publicat în Cațavencii, nr. 6(84), 2013

1 comentariu

  1. #1

    Precum nu se spune ‘surprize’ ci ‘suprize’ 😉 . Parol, am auzit eu undeva 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint