Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Puya (om bătrîn cu praf alb la nas): „Nu mai fac reclamă la chips-uri, fac reclamă la Poliția Română mai nou, să stiți“

Zoom Puya (om bătrîn cu praf alb la nas): „Nu mai fac reclamă la chips-uri, fac reclamă la Poliția Română mai nou, să stiți“

Gen Ciudata Bianca, turbată la gratii

Bianca Drăgușanu (e o doamnă): „Eu sînt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș. (…) Eu muncesc de o viață pentru numele meu. (…) Eu nu susțin violenta, dar dacă mă deranjează ceva, impun respect. (…) Eu m-am dus la mine acasă și am deschis cu cheia ușa casei. Eu nu sînt Batman. (…) Dacă cineva face vreo acțiune, fac și eu. Eu nu mă duc pe la bărbați prin casă să prestez servicii.“ (Spynews, 27 aprilie)

Ne-am dat seama din prima că Bianca nu-i Batman pentru că n-ar fi intrat niciodată în platoșa aia de piept a lui Batman, dar un Joker mic acolo, tot ar putea să fie.

 

Gen Marea depresie națională

Puya (om bătrîn cu praf alb la nas): „Nu mai fac reclamă la chips-uri, fac reclamă la Poliția Română mai nou, să stiți. (…) Ideea e că înainte să vin încoace eram super-supărat, nu eram în depresie, că nu am timp de asta, dar eram super-supărat.“ (Spynews, 1 mai)

Bine, umblă vorba că lui Puya nici măcar nu-i plăceau atît de mult chips-urile. Aștepta să termine Cabral toata punga și trăgea firimiturile pe nas.

 

Gen Iubitorii de așternuturi

Mihai Trăistariu (păgubit): „Douăzeci de indivizi din Suceava s-au cazat acum două zile la apartamentele mele de la malul mării. Au închiriat cinci apartamente din șase. Cîte patru în fiecare apartament. Azi-dimineață, cînd au eliberat apartamentele, au fugit aproape cu noaptea în cap. Au luat cu ei așa: șase seturi de lenjerii, unsprezece prosoape, un foehn, o telecomandă. În plus, au lăsat o mizerie soră cu moartea. Și au distrus cu foc capacul de la WC. Probabil cu o brichetă sau cu țigara. Am făcut imediat reclamație la Poliție, le-am dat imagini cu chipurile hoților și, între timp, le-am trimis și bandiților mesaj pe WhatsApp că-i bag în pușcărie pentru furt. Mi-au adus toate lucrurile dispărute, mai puțin telecomanda.“ (Spynews, 29 aprilie)

E nasol ce-a pățit Mihai, chiar foarte urît. Să le fie rușine bandiților din Suceava, mai ales că sigur așternuturile alea au trecut prin multe de cînd Mihai e vedetă OnlyFans. Dar acum chiar sîntem curioși ce s-a întîmplat cu telecomanda aia. Să vezi că apare la Eurovision.

 

Gen Lupte imorale cu cocoși

Mihai Alexandru (domnul Iulia Albu): „Bună seara! Mă numesc Mihai, mi se zice Mike și sînt cocoșul care lipsea din viața Iuliei.“ (Libertatea, 2 mai)

Dintre toate lucrurile care îi lipseau Iuliei Albu, cocoșul era probabil ultimul pe listă. Dar, mă rog, fiecare cu păsăricile lui.

 

Gen Consecințe grave

Codin Maticiuc (cineast Poponeț): „Este foarte posibil ca războiul din Ucraina să-și spună și el cuvîntul și să avem un personaj negativ rus în Miami Bici 2. Va fi poate unul colectiv sau poate va fi unul anume. E încă neclar.“ (Libertatea, 28 aprilie)

Le-au dat americanii rușilor restricții și penalizări, dar chiar în halul ăsta, să fie băgați în Miami Bici 2, nu cred că i-a lovit nimeni. Mare mirare dacă-și mai revin vreodată după ce s-au dus atît de jos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint