Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Radu Mazăre: “Nu îi suport pe americani, în special pe americancele alea grase"

Zoom Radu Mazăre: “Nu îi suport pe americani, în special pe americancele alea grase"

Gen Cătălin Botezatu în toată splendoarea
Cătălin Botezatu (mascul foarte feroce):
„Am mai mulți copii. Da, susțin acest lucru. În continuare am să fac tot posibilul să-mi protejez viața mea personală, mai ales cînd e vorba de copii. Țin legătura cu toți.” (Antena 2, 15 februarie)
Dar oare cu tații lor oare mai ține legătura?

Gen Cocain și Abel
Radu Mazăre (primar încă în funcție):
“Nu fac nimic deosebit de Ziua Îndrăgostiților. Nu-mi place această sărbătoare. Nu îi suport pe americani, în special pe americancele alea grase. Eu sînt așa, mai altfel… N-am Facebook…” (Antena 1, 14 februarie)
Domnul primar încearcă să ne spună că gabaritul său silfidic, de ascet samba, se datorează faptului că n-are cont de Facebook. O prostie! Cunoscătorii știu că primarul Mazăre e îngrijorător de slab întrucît, spre deosebire de americancele alea grase, care se îmbuibă la Mac, domnia sa se hrănește cu nopți pierdute prin club și cu aerul tare al politicii.

Gen Cocalarul de mătase
Vali Vijelie (fostul rege al mustăților):
“Nu mi-am ras mustața niciodată. La 14 ani mi-a crescut mustața și de atunci nu am ras-o niciodată. Fanii mă iubesc pentru muzica și pentru mustața mea. M-ai nenorocit, Minodoro! Uite cum am ajuns!” (PRO TV, 14 februarie)
Vali Vijelie, acest Samson modern ale cărui puteri vin direct din mustață… Recunosc, mă duc la toate concertele lui, dar nu pentru muzică. Doar pentru mustață. Ca fan, m-a dezamăgit.

Gen Personificare humanum est
Stela Popescu (analist de țară):
“România e blestemată de Dumnezeu să fie veșnic nefericită pentru că are speranțe mai mari decît trebuie. E ca o femeie frumoasă care vrea să fie cea mai frumoasă din lume și nu poate, pentru că în jurul ei sînt multe femei și mai frumoase și nu poate să accepte.” (Realitatea TV, 16 februarie)
România e, într-adevăr, o femeie frumoasă, dar, din păcate, absolut toate femeile pe care le cunosc sînt mai frumoase decît ea. E cea mai urîtă femeie frumoasă din Europa, ca să fiu mai exact.

Gen Copiii spun lucruri greșite
Roxana ex-Trident (celebrity junk):
„Fiica mea spune că are un joc cu tatăl ei și îi spunea că mami e urîtă și proastă și că este un gunoi. Aceste cuvinte nu ar trebui să fie în vocabularul unui copil de patru ani.” (Acasă TV, 12 februarie)
E absolut revoltător să înveți un copil mic să nu-și respecte mama, împuindu-i capul cu asemenea minciuni. Adică serios, chiar urîtă nu e!

Gen Cordacii și romanii
Silviu Prigoană (fost candidat la ceva), despre fosta lui soție:
„Voi de ce credeți că m-a părăsit? Că n-am luat-o pe mă-sa la mare sau alte motive? Nu! Ea avea pregătit un cordaci încă din timpul căsniciei.” (Ring, 13 februarie)
Ce să-i faci, șefu’, așa e femeia gospodară: își pregătește din timp un cordaci pentru zile negre.

Publicat în Cațavencii, nr. 7(85), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint