Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Rahatul și Căcata

Zoom Rahatul și Căcata

Sub genericul "Mircea Badea, de ce nu spui adevărul?", ziarul Click! se laudă că l-a prins cu mîța-n sac pe cel mai celebru șpagatist din parcare (în afară de Van Damme, desigur, care s-a răscrăcit recent pe două TIR-uri Volvo, dintre care unul era – nu știu dac-ați observat – camion). Ce se-ntîmplă? Mircea se laudă că emisiunea iComedy a făcut audiențe mai bune la ediția la care a fost invitat el decît la ultimele două ediții de pe vremea lui Bendeac. În acest sens, comunicatul Antenei 1 îi dă dreptate, iar cifrele publicate de paginademedia.ro îl contrazic. Firește, înclin să-l cred pe amicul Petrișor Obae în dauna departamentul de PR al Antenelor, care, pe praful ăsta, n-are cum să țină cu Bendeac.

Verdict: PERVERSA DE PE BUCUREȘTI-PLOIEȘTI 25-27

Problema mi se pare, totuși, alta: de cîteva săptămîni, Mirciulică și Bendeac se ceartă ca chiorii, prin intermediul presei și al rețelelor de socializare. Nu mai e de mult nimic senzațional în asta. Ce-aș fi vrut să văd eu, odată ajuns în acest punct al polemicii, e o bătaie ca-n filme. Or, aici domnul Badea ne-a rămas dator. Pe cînd o postare pe Facebook despre cum o să-i spargă el mufometrul lui Bendeac, realizînd astfel, la Știrile de la ora 5, o audiență mai mare decît atentatul de la Cora Militari?

 

Un articol tulburător de pe adevarul.ro a fost preluat, deunăzi, de niscaiva tabloide. Titlul vorbește de la sine: "Ursarii din Căcata de Dolj sînt săraci, însă cred că stau pe o comoară. Localnicii spun că aurul ascuns sub pămînt este blestemat" (24 noiembrie).

Verdict: AUR MOALE

Deci isteria aurului strămoșesc continuă. Foarte bine. Aparent, oamenii au nevoie de vise cetățenești, manifestări de protest fără lideri și bizara convingere că se poate schimba ceva în țara asta fără mitralieră. Altceva mă preocupă: cum li se spune locuitorilor de Căcata de Dolj? Și doi: ce-i face pe ei să creadă că sub o localitate care se numește Căcata s-ar putea găsi aur?

 

Se-ntîmplă lucruri din ce în ce mai ciudate, citez: "Decizie tulburătoare a Marinei Almășan! Deși e trecută bine de prima tinerețe, vedeta TV vrea să apeleze la operații estetice" (cancan.ro, 24 noiembrie).

Verdict: NICI OPERAȚIILE NU MAI SÎNT CE-AU FOST

Observ că undeva în conștiința publică s-a produs o mutație radicală. Și că atît oamenii normali, cît și paraziții intestinali care scriu la tabloide trăiesc cu impresia că numai femeile bionice din familia Biancăi Drăgușanu au nevoie de operații estetice. Nu mai înțeleg nimic. Era o vreme cînd chirurgia estetică se adresa în principal femeilor trecute bine de prima tinerețe. Dar se pare că azi se rezolvă mai simplu, c-un milionar care nu pune accent pe aparențe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint