Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Raluca Bădulescu (jurată la Bravo, făi, ai stil): “Eu o consider pe Alexandra Ungureanu, fără nici o supărare, un alien”

Zoom Raluca Bădulescu (jurată la Bravo, făi, ai stil): “Eu o consider pe Alexandra Ungureanu, fără nici o supărare, un alien”

Gen Interplanetarii

Raluca Bădulescu (jurată la Bravo, făi, ai stil): “Eu o consider pe Alexandra Ungureanu, fără nici o supărare, un alien ciudat. Recunosc asta în fața camerei.” (Libertatea, 21 februarie)

Uau! Am dat de dracu’. Nu multă lume știe asta, dar pe lîngă faptul că extratereștrii recepționează toate semnalele TV care pleacă de pe Pămînt, mai sînt și fani ai emisiunii Bravo, ai stil. Nici nu vreau să știu ce-or să facă atunci cînd or să afle că Raluca Bădulescu îi consideră ciudați sau îi compară cu Alexandra Ungureanu. Probabil or să renunțe la chiloții pe care îi cumpărau de la Botezatu.

 

Gen La familia de fete

Puya (gangsta rapper): “Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întîmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întîmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sînt fetele și una e soacră-mea. (…) Eu rîd mereu că în magazine există «puiul familist» – la patru copane e și un pui. Ăla sînt eu… Puiul familist.” (Libertatea, 19 februarie)

Mare noroc a avut Puya c-a putut să-și verse năduful în anii ’90 și ’00, altfel acum ar fi scos numai piese familiste ca: „Am tupeu de borfaș să spăl eu vasele, mamă-soacră”, “Foame de bani? Imediat ce termin de prăjit cartofii ăștia, draga mea” și “O dată pe lună, să ducem o viață bună, sper să nu fie o glumă, nu e nimeni la budă”.

 

Gen Maneaua ninge, nu-i atinge

Carmen de la Sălciua (Madonna manelelor): “Am văzut pe reţelele de socializare că este ironizată ideea de manea, ideea de interpret de manele. (…) Răutatea nu primează, căci omul simte.” (Spynews, 21 februarie)

Exact. Vorba lui Reno Decartez ăla: “Mă gîndesc la dușmani, deci dușmanii existează și răutatea nu primează căci omul simțează”. Sau ceva de genul ăsta.

 

Gen Euroviziuni îngrozitoare

Mihai Trăistariu (chiloț de inimi): “Este o rețea de socializare pentru vedetele care vor să posteze poze intime acolo. Eu nu fac bani. Abonamentul costă 5 dolari, adică minimum, și am cam 200 de abonați. Aseară le-am pus o poză de la duș. Multe femei îmi trimit în privat poze, așteptînd și de la mine ceva. Sînt multe comentarii care zic «Dă jos chiloții».” (Spynews, 21 februarie)

În momentul ăsta am vrea să aflăm cum se cheamă rețeaua aia de socializare ca să nu intrăm niciodată pe ea, nici măcar din greșeală. Vă dați seama că există vedete internaționale care muncesc ani de zile să-și pună pozele fără chiloți acolo – Brad Pitt, Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson – și deodată, din senin, apare Mihai Trăistariu acolo și dă cu chiloții de toți pereții. Nu-i foarte corect.

 

Gen Teoria Big Bang

Oana Roman (fir de nisip printre stele): “Acum nu mai împart visele și planurile mele cu nimeni. Doar cu Universul! Prea mult rău și energii negative printre noi pe aici, pe Pămînt!” (Spynews, 21 februarie)

Dragă Oana, doar pentru că nu-ți place forța gravitației, asta nu înseamnă că-i o energie negativă. Înseamnă doar că poate mai lași naibii șaorma. Cu drag, Planeta Pămînt.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Poliția nu știe să cînte la Pian

  11 august 2020

  Pe cît de fioroși s-au repezit asupra unui biet om al străzii, împodobindu-l cu cătușe și la mîini, și la picioare, pînă și-a dat duhul în ghearele lor, pe atît […]

 • Și școala mai ucide, nu-i așa?

  11 august 2020

  Profesorul Iohannis a ținut lecția de aritmetică singur, fără să împartă oxigenul cu cineva, fără ca umbra vreunui muritor să-i strice suficiența.Voia să dea doar el veștile bune, și așa […]

 • Orban descrescătorul

  11 august 2020

  Luni, Ludovic Orban ne-a anunțat că domnia-i propie și guvernul înțelept condus de către acest geniu al șprițurilor târzii au reușit să oprească creșterea numărului de infectări. „Am reușit să […]

 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]