Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Raluca Podea (pudică): „Acel bărbat mi-a arătat fundul. Eu l-am întrebat de ce vorbește urît.“

Zoom Raluca Podea (pudică): „Acel bărbat mi-a arătat fundul. Eu l-am întrebat de ce vorbește urît.“

Gen Fă, draga mea prietena
Elena Merișoreanu (a fost înșelată): „Eu eram logodită cu cineva, cînd l-am cunoscut cu soțul meu. Dar am avut cumpene și am vrut să mă despart. M-am simțit înșelată, chiar cu colegele mele, cu una dintre ele am fost prietenă bună. Am invitat-o la cină. Mă duc în bucătărie și iau un cuțitaș, i-am zis: ascultă, fă, eu te consideram prietena mea și tu erai cu bărbatul meu! S-a ridicat de pe scaun și mi-a zis: auzi, bine că am fost eu și nu a fost alta, că eu am avut grijă de el! Ne-am luat în brațe și ne-am pupat.“ (Wowbiz, 28 aprilie)
Ce frumoasă e lumea muzicii populare! Oamenii se mai ceartă, se mai amenință cu cuțitul, dar pînă la urma nimeni nu părăsește hora niciodată, cel mult fac schimb de mîndruțe între ei, ceea ce a fost imortalizat și în celebrul cîntec popular „Cîntă cucul, bată-l vina, mă înșală cu vecina“.

Gen Ozana cea frumos curgătoare
Simona Țăranu (fostă Simona Răzeșu): „Tatăl străbunicii mele era văr cu Ion Creangă. Mă mîndresc cu această ramură a familiei.“ (OK Magazine, 21 mai)
Cel mai simplu mod prin care poți să-ți dai seama dacă cineva e rudă cu Ion Creangă sau nu este să-i dai o pupăză și să vezi ce face cu ea. Dacă-i dă drumul, n-are nici o legătură cu Creangă. În schimb, dacă o duce la iarmaroc, mai mult ca sigur sînt înrudiți.

Gen Știrile cu Andreea Pleșca
Theo Rose (atentă la corpul ei): „Dacă ți se pleșcăie pielea, nu poți să dai din mînă că îți atîrnă pielea, atunci iar e o problemă. Nu am vrut să ajung în stadiul ăla.“ (Spynews, 21 mai)
Cel mai nasol e că pielea nu doar se pleșcăie, uneori poate să ți se și flocăie sau să ți se tîrșîie, moment în care singura soluție e să ți-o înfășori în jurul gîtului ca pe un fular sau o eșarfă și să speri că nu observă nimeni că ai ditamai animalul la tine.

Gen Spărgătorul de buci
Raluca Podea (pudică): „Acel bărbat a intrat în supermarket și cînd a ieșit mi-a arătat fundul. Eu am deschis geamul cînd am intrat și l-am întrebat de ce vorbește urît.“ (Spynews, 20 mai)
N-am înțeles foarte bine dacă omul a vorbit urît sau fundul. E foarte important pentru că dacă există un șofer în trafic care poate să înjure cu fundul, asta e deja un semn de evoluție și ar trebui să ne fie frică să ne punem cu el.

Gen Băieții operați din energie
Bianca Drăgușanu (în carne și plastic): „Sînt provocată zilnic și reușesc ca unora să nu le dau curs. Pentru că majoritatea oamenilor cu care eu intru în contract energetic reușesc să-mi fure din putere, iar eu dacă bag în seamă o persoană care vorbește despre mine, deși nu mă cunoaște, am senzația că îmi fură din energie și că-i dau valoare.“ (Cancan, 18 mai)
Există zvonuri că Bianca emite atîta energie încît poți să încarci și o Dacia Spring de la ea noaptea. Tot ce trebuie să faci e s-o calci pe nervi și poți să fii sigur că foarte curînd o să-ți arate singură unde e priza.
1 comentariu

 1. #1

  „…era văr cu Ion Creangă. Mă mîndresc cu această ramură a familiei.“ Asta, ca a avut noroc! Daca se inrudea cu Victor Frunza, mai putea fi vorba de ramura?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
 • Balada trapezistei de la Capșa

  21 iunie 2022

  Ședeam la Capșa cu Emil Brumaru, cînd chelneru-a venit să ne anunțe că în parcare ne așteaptă carul doldora de păioase și grăunțe. Era talentul nostru de rezervă și nu […]

 • Tiriplici și alte animale fantastice

  21 iunie 2022

  Marcel Ciolacu este viitorul premier al României. Conform protocolului actualei coaliții de guvernare și conform viselor sale destul de umede. Florin Cîțu este fostul premier al României. Între ei stă […]

 • Cursa dezarmărilor

  20 iunie 2022

  A trebuit să deschidă gura Macron ca să se facă într-un tîrziu auzită realitatea: războiul e la granițele României. N-ai zice că a băgat cineva de seamă, dacă judeci după […]

 • Soluția lui Dracula pentru încetarea războiului din Ucraina

  14 iunie 2022

  Deși știam că încă n-are sediu în țara noastră, totuși l-am momit să nu mai plece vara în concediu, ci să rămînă încuiat în mit. ,,Stimați amici, eu chiar pentru […]

 • Așteptând inevitabilul

  14 iunie 2022

  Este greu de spus dacă în Guvernul României este măcar o singură persoană interesată de aspectele economice ale crizei care, deși a început de luni bune, ne este prezentată drept […]

 • Iscusita lașitate

  13 iunie 2022

  Partea europeană a Occidentului bogat ține în continuare cu rușii. Sigur, există un discurs oficial care tună și fulgeră împotriva invaziei, dar nemții, olandezii, italienii și austriecii îi dau lui […]