Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Răscoala castraveciorilor

Zoom Răscoala castraveciorilor

► Zeci de mii de bulgari au ieșit pe străzile din Sofia pentru a protesta împotriva sărăciei și corupției. Offf, ce boemi sînt bulgarii! Ce s-ar întîmpla dacă am ieși și noi în stradă de fiecare dată cînd ne dăm seama că sîntem niște săraci conduși de niște corupți? N-ar mai rămîne nimeni să se plîngă.

► Inspectorii cehi au descoperit carne de cal în compoziția chifteluțelor IKEA ce urmau să fie vîndute în mai multe magazine din Suedia. Pînă la închiderea ediției noastre, IKEA nu formulase un răspuns oficial, dar se speculează că era vorba despre o nouă promoție: cumperi bucăți de cal de la noi și îți asamblezi calul, singur, acasă.

► Două femei s-au năpustit cu sînii goi asupra lui Silvio Berlusconi, perturbîndu-i acestuia votul la alegerile generale. Așa cum era de așteptat, Berlusconi s-a arătat deranjat de incident, spunînd că i-a fost întrerupt procesul erectoral și că ar fi preferat să nu fie atacat de două femeie topless, ci de două femei goale complet.

► FBI face eforturi disperate pentru a-și convinge agenții să nu mai folosească telefoanele de serviciu pentru a trimite poze obscene cu propriile organe genitale. Inițiativa vine la doar cîteva luni după ce FBI și-a anunțat agenții că nu e OK să-și trimită e-mail-uri cu propriile organe genitale și nici să și le arate live, unii altora, pe holurile instituției.

► Potrivit informațiilor postate pe mai multe forumuri românești pentru emigranți, majoritatea românilor care vor să se stabilească în Marea Britanie au o problemă rasială cu indienii, chinezii și negrii care locuiesc acolo. Și mai zice lumea că românii nu s-ar integra imediat în Anglia: uite, au devenit deja englezi și nici măcar n-au plecat încă.

Publicat în Cațavencii, nr. 8(86), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint