Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Răspunsul, prieteni, e împușcare de vînt

Zoom Răspunsul, prieteni, e împușcare de vînt

Poliția i-a avertizat pe locuitorii din Florida să nu mai tragă în uraganul Irma, pentru că uraganele sînt imune la gloanțe. În schimb, e foarte posibil ca gloanțele să se întoarcă și să-i lovească în ceafă. Într-un fel, pare că uraganul Irma seamănă foarte mult cu revoluția din 1989: cu cît tragi mai mult aiurea după teroriști, cu atît cresc șansele să fi nimerit de un glonț tras aiurea, ca un terorist.

Mai mulți colecționari de vin din zona afectată de uraganul Irma au angajat echipe speciale care să le salveze prețioasele sticle și să le mute în zone sigure, cu elicopterul. Măsura pare una de bun-simț, mai ales că toată lumea știe că n-ai cum să te-apuci să reconstruiești după o catastrofă fără o sticlă de Château Mouton-Rothschild din 1945.

Vladimir Putin a declarat că e destul de greu să poarte un dialog cu partea americană, mai ales cînd americanii confundă Austria cu Australia. Urmînd modelul rusesc, o soluție excelentă ca să nu mai confuzi două țări e, desigur, să le ocupi pe amîndouă.

Fostul star NBA Dennis Rodman s-a oferit să medieze conflictul dintre Coreea de Nord și Statele Unite. Una dintre soluțiile propuse ar fi, desigur, ca Rodman să ia focoasele nucleare și să le ridice deasupra capului, pentru ca Kim Jong-un să nu ajungă la ele.

O femeie din Țara Galilor a fost confundată cu o emigrantă pentru că vorbea în galeză pe stradă. Exact asta pățește și Maria Grapini în fiecare zi pentru că se încăpățînează să vorbească grapineza pe Facebook.

Un tribunal din Berlin a admis apelul unui bărbat amendat pentru că a flatulat în fața unui polițist, care s-a apărat spunînd că, într-o țară liberă, oamenii ar trebui să flatuleze oriunde au nevoie. Și iată de ce Germania e una din cele mai mari puteri ale lumii.

Un bărbat din Serbia, dependent de operații estetice, susține că ultima operație la nas pe care și-a făcut-o în Iran l-a lăsat cu o erecție permanentă. Asta ar explica și mica problemă a lui Mitică Dragomir, omul a încercat să-și facă o operație estetică în urma căreia să nu mai arate a blatist bătrîn.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]