Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald după Eurovision

Zoom Reacții la cald după Eurovision

Liviu Dragnea: „Eu sînt mulțumit de prestația României de anul ăsta. Să nu uităm că, spre deosebire de edițiile trecute, nu ne-am mai făcut de rîs în finală, pentru că nu ne-am mai calificat. Oricum, nu mi se pare bun sistemul de vot, pentru că-i avantajează pe unii ca Iohannis. Dacă oamenii votează de acasă, cei care au mai multe case, practic, au dreptul la mai multe voturi.”

Cristian Tudor Popescu: „Nu-mi vine să cred ce umilință mare am trăit la ediția de anul ăsta. Păi, ce, aia era melodie? Zici că era pisica mea, când îi prind coada în tocul ușii, ca să testez efectul placebo al anestezicelor pentru feline. Trebuia ca televiziunea să mă trimită pe mine, dar atunci cînd le-am interpretat o compoziție proprie bătînd cu podul palmei și cu o lingură de lemn în moalele capului, cei din juriu mi-au zis că sînt nebun.”

Lucian Mîndruță: „Oameni buni, nu uitați un lucru: ieșiți la vot și exprimați-vă alegerea. Nu lăsați pe altul să aleagă melodia cîștigătoare de la Eurovision în locul vostru. Dacă nu votăm masiv, iar o să ajungă să cîștige o tristețe kitschioasă din Rusia sau o ciudățenie ritmată din țările scandinave. Nu vă gîndiți că n-aveți pe cine alege! Eu o să votez, de exemplu, cu melodia Americii, pentru că America e țara mea preferată din Europa. Ai auzit, Vladimir Putin?”

Ion Cristoiu: „Am văzut că au cîștigat olandejii, dar o întrebare mă tot macină. De unde au avut ei voturi? Am făcut un calcul și, dacă România avea voturile pe care le-au avut olandejii, noi cîștigam.”

Rareș Bogdan: „Ca să cîștigi concursul Eurovision trebuie să trimiți niște cîntăreți care se-mbracă frumos, care emană eleganță și rafinament, care etalează la piept o batistă curată, cu care și-ar putea șterge oricînd mucii în caz că nasul le face surprize. Eu eram concurentul ideal. M-ați văzut doar ce frumos îi cînt în strună președintelui Iohannis. Nu mai spun că m-ar fi acompaniat la mandolină colegul Orban.”

Traian Băsescu: „Nu-nțeleg de ce se uită lumea la Eurovision. Mie îmi place ca lăutarii să fie acolo, lîngă mine, în carne și oase, ca să le spun eu ce vreau să-mi cînte, iar dacă mă doare capul, să facă o pauză și să-mi dea un antinevralgic.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint