Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald după propunerea Laurei Codruța Kövesi ca procuror european

Zoom Reacții la cald după propunerea Laurei Codruța Kövesi ca procuror european

Liviu D. (teleormănean): “Și cu ce dracu’ mă ajută pe mine că au propus-o procuror european, domnișoară? Dacă chiar e așa șmecheră cum zice lumea, să vină cu mine la baie.”

Ion C. (purtător de vestă): “De unde a aflat Laura Codruța Kövesi că există o deschidere la această întreprindere europeană de procurori? Nu s-a publicat în nici un ziar de circulație națională. Avea informații din interior? Cine i-a dat aceste informații? Cine i-a spus la ce oră exactă pleacă avionul care merge la Bruxelles la interviu? Cine i-a spus că România este în Uniunea Europeană? Îmi pare rău, dar toată povestea asta mi se pare un șir prea lung de coincidențe!”

Viorica D. (gospodină): “Domnule, știe să facă o ciorbă? Atîta întreb: știe să facă o ciorbă sau nu știe? Dacă nu știe să facă o ciorbă, cum să se ducă în țara aia străină să facă ce tre’ să facă acolo, fără să ne facă de rîs ca țară și popor? Dacă mă întrebați pe mine, trebuie dată litere de lege: nu știi să faci o ciorbă, stai naibii acasă.”

Petre D. (agricultor): “Este Laura Codruța Kövesi marioneta cormoranilor? Este posibil! Ați auzit-o vreodată să-i vorbească de rău de cormorani? Nu, pentru că se ferește. De ce se ferește? Pentru că este mînă în mînă cu ei. Am informații din teritoriu, de la țăranul român, că doamna Kövesi a primit bani de la cormorani, a primit blănuri, a primit pește. Cum poate să fie omul ăsta procuror european?”

Elena U. (refugiată politic): “Odată, la Ghiță în vie, i-am dat Laurei Codruța Kövesi o poșetă de firmă, ea și-a pus-o pe cap și a zis: «Mulțumesc pentru căciulă, chiar mi-era frig la cap». Am vrut să-i dau o blană de șinșilă și mi-am dat seama că nu există atîtea șinșile cît să o acopere cu totul. Despre ce vorbim aici? Femeia asta trebuie judecată și condamnată pentru crime împotriva modei.”

Rareș B. (chelner patriot): “M-am nimerit în spatele Laurei Codruța Kövesi pe Aeroportul Otopeni. Am văzut reacția oamenilor simpli care o dădeau la o parte și se înghesuiau ca să-mi strîngă mîna și să mă felicite pentru emisiunile senzaționale pe care le fac alături de Oreste Teodorescu! Ce vreau să-i transmit doamnei Kövesi este să nu se dea bătută. Poate într-o zi o să se bucure și ea de aceeași popularitate ca mine.”

3 comentarii

  1. #1

    asta cu Rares Bogdan este de vis

  2. #3

    stie la fel de mult ca Olguta care a facut ciorba din legea pensiilor si din legea salariilor plus ca din doua linguri de ciorba si-a luat conac si haina de blana basca viitor sot euro-parlamentar-asta gospodina de stanga cu vederi de dreapta!!!
    Administrează

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale