Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald după summit-ul de la Sibiu

Zoom Reacții la cald după summit-ul de la Sibiu

Traian Băsescu: “A fost un summit organizat foarte bine, iar liderii europeni au avut ocazia să admire frumusețile Sibiului. Ce m-a impresionat a fost că lumea s-a simțit în siguranță și n-am văzut picior de bodyguard. Adică mai toți copiii umblau prin centrul Sibiului fără să-i păzească nimeni, deși în orice moment putea să-i pocnească un șef de stat sau de guvern.”

Liviu Dragnea: “Oameni buni, hai să facem un calcul simplu. Câți oameni a adunat Iohannis la Sibiu și câți am adunat eu la Iași? Nu mai spun că majoritatea celor aduși de Klaus Werner Iohannis nu erau români adevărați, ci șefi de stat și de guvern din Uniunea Europeană.”

Nicolae Guță: “Aș fi mers la Sibiu ca să fac o manea și pentru președintele Iohannis, dar înțeleg de la consilierii lui că nu e deloc de acord cu mesajul manelelor. Cică sunt prea materialiste. Iar pentru el, nu banii contează, ci numai casele.”

Viorica Dăncilă: “Nu-mi vine să cred ce nedreaptă e presa! De ce nu-l taxează nimeni pe Iohannis pentru gafa pe care a făcut-o? Păi, cum să pui, băi, nene, summit-ul la Sibiu? Ce, Sibiu e capitală? Nu e capitala României și nici a Transilvaniei. Încă nu m-am documentat ca lumea, dar probabil că nu e nici măcar capitala județului Sibiu.”

Rareș Bogdan: “Am tot auzit că Sibiul s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare. E o mare prostie. Dacă n-ai și o batistuță colorată la piept, atunci alea nu-s haine de sărbătoare.”

Cristian Tudor Popescu: “M-aș fi dus și eu la Sibiu, la summit, dar n-am mai găsit nici o cameră liberă. Toate hotelurile aveau camerele ocupate de mobilă: un pat, o masă, un dulap pentru haine, un scaun, o noptieră. Era ca la nebuni. Nu se poate așa ceva. Mie nu-mi place înghesuiala. Unde mai pun eu pământul reavăn pe care dorm de obicei, învelit doar într-o blană de bivol jupuit de curând, încă murdară de sânge? Până la urmă, mi-am găsit ceva convenabil, dar n-am găsit pe nimeni care să-mi aducă pământ reavăn și am zis că mai bine rămân în casa mea decât să fac o noapte albă și să merg la summit cu ochii cârpiți de somn. Și l-am mai jupuit și pe bivolul ăla degeaba.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]