Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald după vizita Papei în România

Zoom Reacții la cald după vizita Papei în România

Moise Guran: “Bucureștiul a fost incredibil de aglomerat cît a fost Papa în România. Era imposibil să circuli cu mașina. Sincer, chiar voiam să-i recomand Papei să ia metroul, ca să nu stea și el în trafic ca fraierul, cum am stat eu.”

Lucian Mîndruță: “Nu știu ce exemplu le dă acest om copiilor noștri dacă acreditează ideea că e OK să mergi cu Logan-ul și să fii sărac. Ce urmează? Să le otrăvească mintea celor mici cu ideea că e socialmente acceptabil să ai telefon cu Android și că n-o să pari ultima sărăcie comunistă dacă scoți din geantă o tabletă Lenovo?”

Klaus Iohannis: “I-am dăruit Papei cîte un exemplar din cărțile mele, ca să le pună bine în Arhivele Vaticanului. Am eu așa o presimțire că, după ce nu o să mai fiu președinte, nimeni n-o să le mai tipărească și toți posesorii lor de acum or să le arunce. E nevoie de un loc unde să fie puse bine la păstrare, astfel încît, peste secole, oamenii viitorului să aibă cu ce să adoarmă instantaneu.”

Gică Hagi: “Am tot auzit cum că Papa Francisc e bun, dar eu nu cred. Dacă e așa de bun, cum se face că n-a cîștigat nici un trofeu european important? Cîte Ligi ale Campionilor are Papa? Cîte Cupe UEFA? Are Sergio Ramos patru Champions League, și el e cel mult bunicel. Eu zic s-o lăsați mai moale cu Papa ăsta al vostru. Cînd a luat Viitorul campionatul, unde erau toți oamenii ăia care l-au întîmpinat pe Papă? Unde erau? Ar trebui să ne faceți statuie! Data viitoare cînd mai vreți calificări la turneele finale, să vă duceți la Papă să vă califice, dacă e așa de bun.”

Călin Popescu Tăriceanu: “Chiar nu pricep de ce Papa nu a vrut să avem o discuție, pentru că avea multe de învățat de la mine. Nu vreau să spun decît un singur lucru: eu sînt deja la a cincea nevastă, în timp ce el n-a avut nici una. Chiar aveam ce să-l învăț, dar ce să-i fac dacă-i căpos și nu recunoaște autoritatea, acolo unde ea există?”

Liviu Dragnea: “Îl înțeleg pe Papă. Chiar îl înțeleg, știu foarte bine prin ce trece. Am fost și eu în postura lui, trecînd cu Duster-ul printr-o mulțime de oameni care strigau la mine și încercau să se apropie ca să mă vadă și să mă atingă. Oricum, pe urmă nu e chiar așa de rău pe cît se spune. Mîncarea e destul de bună, mai ales pentru el, care ține post.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale