Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la interzicerea protestelor spontane fără autorizație

Zoom Reacții la interzicerea protestelor spontane fără autorizație

Liviu D. (a avut o trupă rock în facultate): “Este foarte bine să se interzică. Să se interzică tot. Nimic spontan nu e bun. Mie îmi place să planific totul din timp. Pe îndelete. Să savurez momentul. De exemplu, vine un procuror la tine, pe stradă: “Domnule, m-am gîndit să te bag la pușcărie. Spontan!”. “Haideți, domnule, să ne mai gîndim, ce rost are să ne grăbim? Haideți să planificăm asta din timp și poate chiar să cerem autorizație înainte.”

Viorica D. (gospodină): “N-am nimic cu protestele, dar nu pot să-i sufăr pe protestanți. Nu poți să faci nimic de cîți protestanți sînt peste tot! Să fie, domnule, protestanți, dar să fie la ei în dormitor, unde nu deranjează pe nimeni. Iar protestanții spontani sînt cei mai răi. Am văzut eu filmul ăla, Cei 300 de spontani, au săbii și platoșe și alte lucruri, și fac rău la oameni. Chiar nu mi se pare normal să umble liberi.”

Ion C. (are o găină care face pui vii): “De unde știu protestatarii să vină spontan, dacă nu le-a zis cineva înainte să fie spontani? De unde știu protestatarii de alți protestatari? De unde știu protestatarii să ceară autorizație? Poți oare să fii spontan fără o autorizație? Astea sînt doar cîteva din întrebările care mă macină zilnic.”

Klaus W. I. (profesor): “Am încercat o dată să fiu spontan. Nu am reușit. O să mai încerc probabil și altă dată. Nu știu cînd este această dată. O s-o întreb pe soția mea.”

Daniel ÎPS (funcționar public): “Biblia ne învață că cine va ridica primul piatra, de piatră va pieri. Ce legătură are asta cu orice? Nu știu, dar încurcate sînt căile Domnului. Oricum, de reținut că această învățătură funcționează doar cu pietre. Cine ridică primul niște bani, nu va pieri din cauza banilor, așa cum v-ați putea aștepta. S-a încercat.”

Cătălin R. (are o mitralieră): “Este bine să nu se mai întîlnească oamenii pentru că, unde se întîlnesc oameni, imediat apare și homosexualitate. Să stea oamenii la casele lor, să-și vadă de treburile lor și de familie, pentru că doar așa putem să apărăm drepturile și tradițiile românești și să ne ferim de homosexualitate.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100