Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Realizările cu care se laudă Udrea ar putea-o duce direct la Parchet

Zoom Realizările cu care se laudă Udrea ar putea-o duce direct la Parchet

În timp ce USL-ul bătea în cuie la Murighiol repartizarea colegiilor către aspiranţii la salarii de parlamentari, Elena Udrea şi-a adus aminte că nu mai cerşise de multă vreme atenţia procurorilor, aşa că s-a apucat să scrie pe blog, lăudându-se că, fără ea, Ponta, Antonescu şi ăla micu’ n-ar fi avut unde să-şi ţină şedinţele şi s-ar fi şi chinuit rău să ajungă la resort-ul Puflene. Nu neapărat cu resort-ul cu pricina se lăuda Udrea, ci cu drumurile din judeţ, mai ales cu drumul Tulcea-Murighiol.

Drum care, după ce s-au băgat în el 20 de milioane de euro, a atras atenţia Uniunii Europene pentru încălcarea procedurilor de achiziţie şi pentru încheierea de anexe suplimentare prin care valoarea contractului a crescut faţă de cea aprobată iniţial. Udrea şi-a mai trecut pe lista de realizări tulcene şi drumul numit „Triunghiul Mănăstirilor“, o altă investiţie europeană dirijată partinic, plaja de la Sulina, din cauza căreia suntem ameninţaţi cu infringement-ul de către Comisia Europeană, şi un miniport turistic în Sarichioi. Totuşi, ar fi fost mai bine pentru Udrea să nu scoată iar la lumină contractele cu pricina, căci numai drumul spre Murighiol s-a lăsat cu un comision de 1.400.000 de euro, împărţit frăţeşte în partid, iar miniportul din Sarichioi nu există decât în imaginaţia blondei, miniportul finalizat fiind cel din Sfântu Gheorghe, un alt proiect unde costurile au fost depăşite, iar termenele de finalizare au fost amânate cu doi ani. 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint