Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Refomista Alina

Zoom Refomista Alina

Alina Gorghiu a fost o dezamăgire ca președinte al PNL. Au rămas pentru posteritate acele cutremurătoare imagini cu ea agățată de gâtul medicului Dănăilă, ca o nepoată de la țară care-și face poze cu unchiul miliardar excentric. Sau, mai simplu, medicul și pacienta. Anii au trecut și, trebuie s-o spun, am avut impresia că Alina Gorghiu s-a ținut mereu într-o anumită decență a discursului și a comportamentului. Nimic mai greșit.

Doamna e mutată cu cățel și purcel pe Facebook, acolo unde spune toate enormitățile și unde, bineînțeles, ca un om tânăr și de viitor, pofticios de reforme, îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL.

Cum nu se poate mai nimerită râgâitura politică a lui Orban care zice că el nu înțelege care-i treaba asta cu „suflul nou“ în PNL și cum naiba se face că acest suflu e făcut cu Alina, cu Raluca, cu Boc, cu Roman, cu alții care bâjbâie și bântuie prin politică de ani și ani de zile. Amărâtul de Șică, aproape că s-ar fi invitat și el în partida lui Cîțu.

Alina Gorghiu s-a simțit atacată și i-a răspuns lui Orban. Mai exact, i-a zis că unul care a pierdut alegerile ar fi trebuit să facă un pas în spate. Asta e interesant: cu fiecare zi care trece aflăm de la opozanții lui Orban că alegerile au fost pierdute, că anul care a trecut a fost un dezastru electoral și că negocierile pentru coaliție au fost o afacere pur personală. Un pas, doar un pas mai e până la corupție, achiziții, DNA și, din nou, dosar pentru ramolitul Șică. Dar cu adevărat interesant pentru Alina Gorghiu ar fi să afle că Orban și Cîțu au fost deschizători de liste pentru PNL la București, unul la Cameră, altul la Senat. Și ambii ai terminat pe locul 3, după PSD.

Oricum, râsul cel mare va fi pe la sfârșit de august, când probabil că toți cei din PNL vor fi parte a „suflului nou“ și doar nea Șică o să facă parte din tabăra odiosului trecut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint