Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Rege și ordine

Zoom Rege și ordine

Regele Charles al III-lea nu va fi nevoit să plătească impozit pe succesiune după moartea mamei sale. Dacă luăm în considerare și faptul că în ultimii 73 de ani a fost șomer și o bună perioadă a locuit în aceeași casă cu părinții, putem să zicem că Charles s-a descurcat destul de bine în viață, deci fiți mai mult ca Charles.

Armata ucraineană a lansat o contraofensivă-surpriză în Harkov și se pare că a ajuns pînă la granița cu Rusia. Momentan va rămîne însă pe partea ei de frontieră, pentru că Rusia e o țară foarte periculoasă, unde oamenii se îmbolnăvesc de la ceai și sînt trași de curent afară pe geam.

Rusia a început să cumpere artilerie nord-coreeană, ceea ce e un semn bun pentru că înseamnă că următorul pas e să cumpere prăștii și cornete.

Poliția mexicană l-a prins pe bărbatul care a turnat rom în paharele participanților la un maraton. El s-a identificat drept căpitanul Jack Sparrow și va fi amendat pentru că nu le-a pus și cuburi de gheață.

Un bărbat din China a plutit în derivă două zile și 350 de kilometri, după ce a încercat să culeagă semințe de pin urcîndu-se într-un balon cu hidrogen. Probabil cel mai tulburător amănunt din întreaga poveste este faptul că la final n-a reușit să culeagă nici măcar o sămînță de pin.

O femeie pe cocaină, care mergea cu viteză, a lovit cu mașina un bărbat beat care luase metamfetamină. Deși pare ceva ce s-ar întîmpla în județul Vaslui, în realitate s-a întîmplat la Las Vegas, ceea ce n-ar trebui să mire pe nimeni.

Noul ministru al Digitalizării din Japonia a declarat război dischetelor și în curînd pare că vrea să omoare și faxurile din instituții. Uite încă un motiv pentru care angajaților de la ANAF și de la Poșta Română nu le place să meargă în Japonia: sînt prea înapoiați tehnologic.

Un politician de extremă dreapta din Italia a somat postul RAI 1 să nu difuzeze un episod din desenul animat Peppa Pig în care apare un cuplu de ursoaice polare lesbiene. Avînd în vedere că ursoaicele polare lesbiene sînt un pericol flagrant și pentru familia tradițională românească, ce pomenește numai urși polari heterosexuali, morse afemeiate și pinguini extrem de masculini, e de mirare că nu s-a sesizat nici un apărător din oficiu.
1 comentariu

  1. #1

    „Momentan ( Ucraina-n.m.) va rămîne însă pe partea ei de frontieră….”Si bine face: in Rusia iernile-s asa de grele!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint