Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reglementare: Șoferii de pe Uber-ul rusesc vor trebui să afișeze un semn cu Eliberare/Ocupație

Zoom Reglementare: Șoferii de pe Uber-ul rusesc vor trebui să afișeze un semn cu Eliberare/Ocupație

Un nou proiect de lege votat astăzi în Parlamentul României i-ar putea obliga pe șoferii de pe Yango, Uber-ul rusesc, să afișeze pe mașină o lampă ca de taxi, care să indice clar dacă misiunea șoferului în țara noastră este de “Eliberare” sau “Ocupație”.

“S-au creat foarte multe confuzii de la lansarea acestui serviciu”, spune Bogdan Rotaru, președintele comisiei de transport din Camera Deputaților. “Am auzit de clienți care voiau să se urce în mașină, dar șoferul se vedea nevoit să le spună că e în misiune de Ocupație și se retrage la Kremlin. Vă puteți da seama că e un ocol destul de mare să mergi pînă la Kremlin pentru o cursă de cîțiva lei pînă în Centrul Vechi.”

De asemenea, tot la presiunea clienților, dar și a taximetriștilor care sînt nemulțumiți că nu pot concura cu Armata a 7-a rusă, toate mașinile de Yango vor fi obligate să afișeze într-un loc vizibil secera și ciocanul, dar și tariful de zi/noapte/plecare, calculat la prețul zile atît în ceasuri, cît și în paltoane.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale