Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

RELU FENECHIU: „Băsescu, cum se zbate să ţină în frîu atîţia tăntălăi“

Zoom RELU FENECHIU: „Băsescu, cum se zbate să ţină în frîu atîţia tăntălăi“

Pe vremuri, mare eminenţă cenuşie. Astăzi, dizgraţiat de Crin. Membru PNL în continuare.

 

Reporter:Ce facem, dom’ Relu, cu PNL-ul?

R.F.:Ce să facem, domnule, ne batem cu păpuşarul. Mie mi se pare foarte amuzant cum ni se cîntă prohodul la fiecare apariţie caraghioasă a Puterii.

Problema PD-ului este că în momentul în care eşti specialist în a arăta cu degetul la paiul altora, rişti să îţi iei o bîrnă peste ochi. Depinde de noi şi de români cît de mare e „moveul“ pe care o să îl facem acestor „mari conducători“ ai patriei.

Rep.: Palidă Opoziţie!

R.F.:Dacă nu aş fi aproape de executarea sondajelor noastre, mă puteam cutremura, dar le spun să stea liniştiţi. Opoziţia are în acest moment 70%. Dacă asta înseamnă moarte, atunci sîntem şi îngropaţi. În voturi pierdute de PD. Ca să fiu sincer cu voi, la ce treabă „bună“ fac Albă-ca-Zăpada şi cei şapte boci-pitici, Opoziţie nici nu are nevoie să îşi facă prea multă propagandă.

Rep.:Băsescu?

R.F.:Îmi pare rău să îl văd cum se zbate să ţină în frîu atîţia tăntălăi, dar, din păcate, n-are cu cine. Poate de asta se roagă de PNL să vină alături de el, să aibă şi dumnealui cu cine vorbi.

În orice caz, noi îi garantăm o retragere şi o pensie liniştită, fie ea la termen sau anticipat.

Rep.:Crin?

R.F.:Domnul Antonescu are o problemă „reală“. Încearcă să îşi dea seama cum de poate auzi domnul Băsescu, tocmai de la Cotroceni şi pînă în Kiseleff sau Aviatorilor, toate „adevărurile“ din tabăra Opoziţiei.

Este remarcabil cum, la o vîrstă totuşi venerabilă, ai un auz atît de fin. Oricum, îi promit că înlocuim, cît este dumnealui în concediu, toate tocurile uşilor de la sediile noastre. Să vedem atunci cum mai află domnul Lăzăroiu cifrele din sondajele „PSD“… Ştiţi vorba aia, cîinii mor de drum lung şi proştii de grija altora? Eu îi cred că se plictisesc la guvernare, mai ales cînd au asigurate toate primăriile şi consiliile judeţene din ţară. Şi eu aş fluiera prin păduri şi pe alei dacă nu m-aş pricepe la nimic.

Rep.:Ce e-n sufletul dumneavoastră? 

R.F.:Sînt paralizat de frică de cînd m-au anunţat domnii Băsescu, Boc şi Lăzăroiu că nici nu trecem de 50% şi nici nu vom intra la guvernare. Mai mult, în sfîrşit înţeleg cum se simt jucători de fotbal ca Messi, Kaka sau Fabregas, cînd sînt transferaţi prin mass-media la cîte 30 de echipe pe pauză de transferuri. Numai în ultimele trei-patru zile, am citit despre plecarea mea inevitabilă la PD-L, UNPR, PIN sau în„Organizaţia Separatistă“ Dinu Patriciu, care există doar în mintea domnului Băsescu. Cu DNA şi ANI, e mai greu, că acolo ai nevoie de probe… În ritmul ăsta, vor fi nevoiţi să inventeze noi acro­ni­me. Le-au mai rămas TVR, B1 TV şi OTV. Doar acolo îi mai ascultă cineva, şi acolo pe bani…

6 comentarii

 1. #1

  Da, este adevarat! PD-L a intrat intr-o criza de supravietuire si acum spune orice ca sa se mai salveze putin.

  Important e ca s-a sfarsit. O sa scapam si de pinguini, si de marinari, si de toti hotii lor!

 2. #2

  Ce chifteluta de om mai este si Fenechiu asta.Nu-i face pielea doi bani ,dar se crede buricul pamantului. Alianta asta socialista va avea o mare deziluzie : se va dezintrega ! Iar maimutoii Ponta si Antonescu ,vor ajunge ca D-na Sandru .Pe soseaua de centura a politicii. Pot sa pariez pe asta.

 3. #3

  uite cine vorbeste parca nu ei au dublat pensiile la puturosi nu ei ia scos la pensie la 45 de ani nu ei a dublat nr de bugetari si a umplut tara de asistati sociali si pensionari u.s.l 100 de ani de opozitie

 4. #4

  Antonescu nu se zbate sa-si tina in friu prostii.Mare prostie mai face!

 5. #5

  scapam de PDL si dam iar de PSD – Voiculescu, Iliescu, Nastase si vechea gasca din anii 90

  “Opoziţia are în acest moment 70%” intotdeauna in vreme de cirza opozitia are mult mai mult decat ar merita

 6. #6

  antenescu cum se szbate pentru toti neavenitii in politica mai cu seama acest parazit de fenechiu mergeti la Iasi si intrebati 3 oameni despre acest fenechiu si veti vedea ca 2 din 3 spun ce spun si eu; un lingau pe toate fetee pentru asi atinge scopul bani foarte multi penru afacerile lui nicidecum pentru oras iasul la ora asta este aproape cel mai urit nedezvoltat si de este condus de nichita psd fenechiu pnl ori asta spune tot. daca opozitia ata de uniune licheial sulita are 70% atunci dd are 30% si uite ca vin laputere alti hoti de exemolu felix turnatorul nastase 4 case ilici bunika kaghebista oligofrenul nrgoita curistul banicioliu abramburica cati garantata de dom’ Vanghelie destrabalatul de mazare si cam asa f fi oamenii acestei tarisoare.va urez multi ani in opozitie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale