Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Republica Kompromat

Zoom Republica Kompromat

Cel mai puternic sentiment al cetățeanului român azi ar trebui să fie abandonul. Programatic, organizat, cu agendă, partidul unic PNL-PSD și președintele au abandonat cetățenii. De-aici un puternic sentiment de nedreptate, lehamite, scârbă. Există însă și forme de-a dreptul morbide ale acestui abandon. Unul este felul mizerabil în care primul meditator al nației tratează plagiatul lui Ciucă. Altfel, de netratat, incurabil. Al doilea este felul în care statul român o îngroapă pur și simplu pe Emilia Șercan și presa din România sub un munte de minciună și vinovăție. De la președinte până la ultimul Securici, statul român e aliniat să acționeze împotriva unui om și împotriva unor principii. Deliberat, vinovat, până la capăt. O burtieră de zilele trecute de la Realitatea TV, acest cadavru rămas neîngropat: „Cristian Rizea detonează BOMBA: acuzații grave la adresa impostoarei Emilia Șercan: cum se lasă FOLOSITĂ de securiști ca să destabilizeze România“. Totul e greșit: de la presa care nu e presă până la faptul că Rizea e un condamnat definitiv pe care Republica Moldova nu-l dă înapoi surorii ei, România. Iar asta doar pentru că surioara din UE nici nu-l vrea înapoi pe Rizea. Rizea a contribuit prin site-urile sale din Moldova la compromiterea Emiliei Șercan, și același Rizea duce pornografia de stat de drept românesc la extrem apărând ca expert-analist la un post TV.

Emilia Șercan a colaborat cu specialiști suedezi în securitate cibernetică, parte a unei fundații non-profit, ajungând la aceste concluzii: stat abuziv, stat care acționează împotriva cetățeanului pentru sporirea puterii unor oameni și a unor instituții. Statul român este azi un kompromat: președinte și putere politică se folosesc de toate instituțiile pentru a-și spori puterea, acționând împotriva oricărui cetățean care, invocând legea, statul de drept și principiile unei societăți liberale, le-ar pune în pericol interesele.
Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

 1. #1

  Plagiatul, impostura si nepriceperea lui Ciuca (precum si alte „calitati”) se vad de pe Luna, cum i se vede si gabaritul din dotare. Pe partea asta ne-am lamurit.

  Nelamurita a ramas insa problema acuzatiilor de plagiat la adresa doamnei Sercan. A zis acum 5 ani ca „marti cel tarziu” (care marti?) ne lamureste privind autenticitatea propriei lucrari de licenta. Daca tot e atat de curajoasa, atat de luptatoare, de importanta si de reper de moralitate, poate i se face mila si-si rupe 5 minute intr-o marti, oricare, sa-si tina promisiunea si sa ne arate lucrarea de licenta neplagiata.

 2. #2

  Începutul a fost baza!! Iar începutul e reprezentat de doctoratul Luluțaei!! Acum e greu sa repari dar nu imposibil!!

  • #3

   Dorule, probabil ai sarcina de la superiori sa bagi strâmba ca la orice scoala rusească de propaganda. ,,Da’ și cutare a făcut la fel ….”
   Ce nu diferențiati voi este faptul ca un om inteligent se cunoaște, nu trebuie sa ii verifici nicio lucrare dacă e plagiata. La fel și un impostor care nu leagă doua vorbe. E clar ca a plătit pe cineva sa-i facă o lucrare originala de la zero, dacă nu se găsesc dovezi ca a fost plagiata. Așa ca ni se rupe de presupunerile tale, care nu s-au probat când s-au făcut acuzațiile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale