Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Revelion în club. Pentru că meriţi

Zoom Revelion în club. Pentru că meriţi

În ceea ce priveşte restul ţării stăm liniştiţi şi ne culcăm relativ devreme. Dar bucureştenii sînt mai nehotărîţi din fire şi au prea multe opţiuni cînd vine vorba de ieşit din casă (nici măcar cînd vine vorba de revoluţii nu se mai pot hotărî unde să le facă). Deci dacă încă locuieşti în capitala României, nu strică să arunci un ochi pe lista festivă de mai jos: pentru situaţii neprevăzute (o vizită inopinată a soacrei, ratarea Apocalipsei etc.) e bine să ai cel puţin o variantă de back-up.

 ► Piranha (Splaiul Independenţei nr. 313). Mîncare şi băutură tradiţionale, foc de tabără, vin fiert, şampanie, artificii. Ce poţi să ceri mai mult, în afară de femei gratis? E o soluţie viabilă pentru indivizii comozi din fire care voiau un Revelion tradiţional, cu gaşca, acasă, dar nu ştiau ce să facă cu muntele de vase murdare de a doua zi dimineaţă. Preţul: 285 de lei de căciulă. Tradiţional şi el, dar gîndeşte-te doar cît te-ar fi costat detergentul de vase.

 ► Fabrica (11 Iunie nr. 50). Unul dintre puţinele locuri din oraş în care nu trebuie să cheltuieşti mai mult de 25 de lei pe intrare în noaptea dintre ani. E drept, de banii ăştia nu primeşti nici o măslină, dar cîntă Timpuri Noi, Byron şi Butterflies In My Stomach. În plus, dacă nu-ţi convine, poţi trece oricînd vizavi, în B52, fără să mai plăteşti altă intrare. Ca să nu mai pomenesc de faptul că dacă te apucă Anul Nou în Fabrica, o să ai de muncă tot anul.

 ► Rock’n Regie (Gheorghe Ranetti nr. 23). Ce se-ntîmplă? Open bar şi open metal playlist. Din meniu: Ursus, Slayer, Beck’s, Rammstein, Stalinskaya, Sepultura, Cotnari. Dacă vrei neapărat Sarmalele Reci, trebuie să ţi le aduci de-acasă: le poţi încălzi la focul grătarului din curte, pe care rockerii mai fioroşi vor sacrifica o mulţime de fleici în sînge şi frigărui nevinovate. Logic, preţul e la fel de ro­ckăresc: 100 de lei. Moca nu se poate decît în Vamă, pe plajă.

 ► Control – Sala Berlin (Constantin Mille nr. 4). Există două variante. Aia pentru hipsteri burghezi, care costă 140 de lei şi conţine brînzeturi, şampanie, beefsteak la cuptor, salate, ciuperci gătite-n fel şi chip de bucătarii de la Shift. Și varianta low cost, de 30 de lei, care conţine doar DJ Set-uri Heatsick, Mr. Probs, Alexandru Jijian, Bogman şi Cliza. În oricare dintre variante, eu zic că e bine să balotaţi nişte salată de boeuf înainte să plecaţi de acasă.

 ► Modern Bucureşti (Mihai Eminescu nr. 127). Club Modern, luni, 31 decembrie. Cică, la Modern, de Revelionul ăsta post-postapocaliptic, se poartă ritmurile exotice, umbra palmierilor şi briza clorofilizată de mangrove. Poate şi ceva papagali, pe ici, pe colo. De muzică se vor ocupa Patric Catani, un DJ complet exotic din Germania, plus românii Flore, Rekabu şi Sillyconductor. Intrarea costă 40 de lei, dar la cum sună line-up-ul, sigur veţi transpira de toţi banii ăştia.

 ► Fire (Gabroveni nr. 12). Preţuri: cu loc – 250 de lei, fără loc – 170 de lei. Open bar (cum ar veni, bere gratis non-stop). Selecţiuni din programul de Revelion al bufetului suedez: bucătărie caldă (chi­cken Fire, ficăţei în bacon), bucătărie rece (bruschete cu ton, tartine cu prosciuto), bucătărie îngheţată (îngheţată). Cei fără loc pot exersa rolul de ospătari: cu economia în halul în care am lăsat-o în 2012, nu strică să înveţi o meserie nouă în primele minute din 2013.

Publicat în Caţavencii, nr. 51, 27 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint