Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Revoltă pe coate și în genunchi

Zoom Revoltă pe coate și în genunchi

Găleata de lături pe care comandantul de vas a aruncat-o cu o nonșalanță demnă de o cauză mai zveltă în capul partidului ce l-a salvat de la înec l-ar obliga pe Vasile Blaga să scoată Parlamentul din adormire cu o cerere de suspendare din funcție a recidivistului de la Cotroceni.

Printr-un asemenea gest, PDL-ul s-ar împiciorongi căci, scăpînd de povara asiaticului ce nu se dă jos de pe crupa calului nici cînd doarme, democrații, aidoma hergheliei de la Letea eliberată din țarc, ar putea în sfîrșit să lingă și ei sare din mîna electoratului milostiv.

Teamă îmi e însă că vom asista la eterna scenă a muierii caftite de soțul bețiv ce sare în apărarea legitimului cînd trecătorii, scoțînd-o din ghearele bestiei, încearcă să-i aplice o binemeritată corecție agresorului cu nasul roșu, astfel că, ratînd șansa de a pactiza cu Ponta și Antonescu, pedeliștii să resimtă verticalitatea ca pe o atitudine mult prea dureroasă după ce au stat atîția ani capră în fața lui Băsescu.

Publicat în Cațavencii, nr. 7(85), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint