Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Rezoluția papă lapte

Zoom Rezoluția papă lapte

Statele Unite ale Americii au amenințat Ecuadorul cu represalii după ce sud-americanii au îndrăznit să propună o rezoluție internațională privind încurajarea hrănirii la sîn. O persoană răuvoitoare ar spune că asta are mai puțin legătură cu sînii și mai mult cu lobby-ul agresiv al producătorilor americani de mîncare pentru bebeluși. Pe de altă parte, America e condusă de un bebeluș uriaș care iubește și junk-food-ul și sînii, deci cine naiba mai știe ce e în capul lor.

Apropo de bebeluși, Primăria Londrei a dat permisiunea unui grup de protestatari să ridice de la sol un balon uriaș care-l înfățișează pe Trump cu corp de bebeluș. Evenimentul va avea loc chiar în timpul vizitei oficiale a lui Trump la Londra și, cel mai probabil, se va lăsa cu tantrumuri, orăcăieli și tropăit din picioare mici.

Caracatița clarvăzătoare care a prezis corect rezultatul tuturor meciurilor Japoniei la Cupa Mondială a fost sacrificată și vîndută în piața de pește din Tokyo. Așa se întîmplă cu toți marii vizionari. Sînt condamnați să sfîrșească la grătar, acoperiți de un strat delicios de zeamă de lămîie.

Un înalt general iranian susține că Israelul manipulează vremea astfel încît nici un nor de ploaie să nu treacă granița pe deasupra Iranului. Vestea n-ar trebui să ne șocheze, mai ales de cînd europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu a declarat că Rusia și-a trimis toți norii de ploaie în România ca să aibă soare la Campionatul Mondial. Poate că adevărata cheie a problemei se ascunde în melodia Andrei “Ne iubim ca la meteo” sau poate că Busu e agent secret pentru Mossad și FSB.

Un producător de jucării german a anunțat că renunță la unul dintre aeromodelele sale, un OZN cu marcajele celui de-al Treilea Reich, după ce o asociație de protecție a copiilor s-a plîns că jucăria îi învață în mod eronat pe copii că naziștii puteau călători în spațiu. În mod evident, naziștii nu puteau călători în spațiu, toată lumea știe că puteau călători doar în timp. De aia s-au întors în Jurasic, iar acum Hitler călărește dinozauri.

Un rus s-a despărțit de nevastă după ce a descoperit că femeia nu-l place deloc pe starul Argentinei, Lionel Messi, în schimb îl simpatizează pe Cristiano Ronaldo. Culmea ar fi fost să afle că nu-l simpatizează nici pe Vladimir Putin, atunci despărțirea ar fi fost mult mai definitivă, cel puțin pentru unul dintre ei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
romania100