Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Rîul cel mai mic

Zoom Rîul cel mai mic

Un indian de 22 de ani și-a împins într-un rîu BMW-ul primit de la părinți, supărat că nu-i un Jaguar, așa cum voia el. Ca să dovedească că e un cocalar get-beget, cel mai probabil nici măcar n-a semnalizat atunci cînd l-a împins în rîu, pentru că așa sînt majoritatea posesorilor de BMW care vor să treacă la Jaguar.

Mai mulți arici au ajuns în comă alcoolică după ce niște inconștienți au aruncat o sticlă deschisă de lichior într-un parc din Germania. Primul semn că aricii au pățit ceva nasol a fost cînd au început să fluiere după gagici și să facă semne obscene la trecători.

Un spaniol și-a înscenat un accident ca să nu trebuiască să zică acasă c-a spart toți banii familiei pe mers la prostituate. Faptul că și-a înscenat deja un accident o să-l ajute probabil foarte mult în momentul în care nevasta o să-i organizeze un accident pe bune.

Autoritățile din Tanzania vor să publice o listă cu toți bărbații însurați din țară ca să împiedice relațiile extraconjugale. E o măsură excelentă, chiar superbă, dacă stăm să ne gîndim bine. Dar ce te faci cu bărbații însurați care or să continue să agațe folosind nume false? Cel mai sigur ar fi să se înființeze un registru public al bărbaților însurați cu poze față/profil, amprente și un mic emițător GPS care să arate unde sînt în orice moment.

Organizația teroristă Al-Qaeda face mișto pe rețelele sociale de organizația teroristă ISIS. Cel mai probabil, sînt glume profesionale de genul: “Ahmed de la ISIS e așa de prost că are nevoie de cineva să-l ajute să-și detoneze vesta sinucigașă cu explozibil”, “Ibrahim e așa de prost în pat că nici măcar o capră nu e în stare să satisfacă” sau “Mama lui Abdulah e așa de grasă că-i fac americanii poze cu drona”.

Un chelner din Paris a fost împușcat mortal de un client pentru că se mișca prea încet și era nepoliticos. În ce lume trăim dacă chelnerii ajung să fie împușcați pentru că sînt chelneri, iar parizienii sînt împușcați pentru că se poartă ca niște parizieni? Ce urmează oare? Să tăiem un șaormar cu sabia pentru că nu respectă cele mai elementare norme de igienă?

Mike Tyson a mărturisit că fumează iarbă de 40.000 de dolari pe lună. Dacă atîta dă pe iarbă, nici nu vreau să știu cît dă după aia pe dulciuri și pizza ca să se dreagă.

Ministerul Educației din Africa de Sud regretă o serie de afișe semipornografice care asociază plăcerea cititului cu plăcerea sexului. E clar că sud-africanii n-au aflat de plăcerea cauzată de salata de roșii cu brînză, care bate la fund plăcerea sexului, de citit nici nu mai vorbim. Adică cine a mai pomenit salată de cărți cu brînză? E dezgustător.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]

Cele mai citite