Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Rocsana Marcu (vlondă boluptuoasă): “Pot să-mi pierd sutienul, dar niciodată mintea.”

Zoom Rocsana Marcu (vlondă boluptuoasă): “Pot să-mi pierd sutienul, dar niciodată mintea.”

Gen Oana cea zglobie și frumos curgătoare

Oana Zăvoranu (leopard fără Pepe): „Cea mai mare greșeală în viață a fost că am crezut că unii oameni sînt ca mine… corecți, loiali, cu coloană vertebrală, direcți, de cuvînt și deschiși. Dar asta a trecut și acum eu joc pe degete astfel de specimene.” (Libertatea, 16 iunie)

Așa cum am învățat din experiența ultimilor ani, nu e bine ca toți oamenii să fie deschiși. Mai ales deschiși la cămașa de forță.

 

Gen Liberté, égalité, baie

Oana Roman (devoratoare de cultură franceză): “Sîntem la Cannes, fix în mijlocul oraşului, la cinci minute de Croazetă. Ne-am cazat la un hotel şi avem o suită cu balcon şi cu un dormitor mare, dar şi baie superbă.” (Libertatea, 16 iunie)

Nu știm de ce, dar cînd am citit de Oana Roman vorbind despre Croazetă ni s-a făcut automat poftă de croazetă cu unt și usturoi. Noroc cu baia aia superbă.

 

Gen Iubita mea, în noaptea asta să ne iubim ascendent

Marcel Pavel (rapsod): “Draga mea, mi-am reamintit că trebuie să te las să te simţi femeie. Te iubesc necondiţionat, iar viaţa noastră trebuie să aibă un curs ascendent din punctul de vedere al iubirii noastre.” (Răi, da’ buni, 15 iunie)

Marcel Pavel e unul dintre oamenii ăia talentați care, datorită genialității ascendente, se exprimă mult mai bine cîntînd decît vorbind, și nici cu cîntatul nu stă chiar așa grozav. Oricum, dacă dragostea nu-și urmează cursul ascendent, există întotdeauna și Viagra.

 

Gen Țîța blîndă zgîrie rău

Rocsana Marcu (vlondă boluptuoasă): “Pot să-mi pierd sutienul, dar niciodată mintea.” (Libertatea, 14 iunie)

Gurile nebotoxate ar zice că nu poți să pierzi ceva ce n-ai, dar pe de altă parte așa au zis și despre sutien și iată că, vorba domnului Gică Hagi: “Rocsana dacă talent, oricînd, a dovedit la oricine”.

 

Gen Portretul lui Dorian Hîtz

Dorian Popa (micul hîtz): „Hopaaaa, am dat drumul la gard! Uite ce frumos se vede, acolo hîtz piscina, acolo pe colț. Hîtzzzz și gata și mansarda, mai avem de pus parchetuțul pe jos, ledulețele și aia e, Johnuleee! Una bucată terasă placată, hai cu marginile și sîntem gata.” (Instagram, 13 iunie)

Dorian Popa e genul de băiat simpatic și inocent pe care merită să-l iei cu tine peste tot ca să comenteze ce vede și ce înțelege din ce vede. Cine n-ar vrea să vadă un documentar despre animale comentat de Dorian Hîtz: “Uite antilopuța, Johnule! Dar stai că vine leuțul și face hîț, adică haț! O belește definitiv, Johnuleeee!”.

 

Gen Pișcat tot pe el

Florin Salam (șeful păpădiilor): „Țin să vă anunț, nu-i rușine să mergi cu metroul. Eram puțin pișcat și am zis să plec cu metroul, asta nu înseamnă că eram drogat, cum se scrie prin presă și pe rețelele de socializare. Vă iubesc, fanii mei!” (Facebook, 13 iunie)

Doamne, ce vremuri trăim, dacă a ajuns Florin Salam să promoveze mersul cu metroul! Și nu înțeleg de ce-a sărit lumea automat să zică că e drogat. Dacă era pe droguri ne-am fi dat seama, pentru că ar fi vrut să meargă cu metroul în Drumul Taberei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]