Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Rocsana Marcu (vlondă boluptuoasă): “Pot să-mi pierd sutienul, dar niciodată mintea.”

Zoom Rocsana Marcu (vlondă boluptuoasă): “Pot să-mi pierd sutienul, dar niciodată mintea.”

Gen Oana cea zglobie și frumos curgătoare

Oana Zăvoranu (leopard fără Pepe): „Cea mai mare greșeală în viață a fost că am crezut că unii oameni sînt ca mine… corecți, loiali, cu coloană vertebrală, direcți, de cuvînt și deschiși. Dar asta a trecut și acum eu joc pe degete astfel de specimene.” (Libertatea, 16 iunie)

Așa cum am învățat din experiența ultimilor ani, nu e bine ca toți oamenii să fie deschiși. Mai ales deschiși la cămașa de forță.

 

Gen Liberté, égalité, baie

Oana Roman (devoratoare de cultură franceză): “Sîntem la Cannes, fix în mijlocul oraşului, la cinci minute de Croazetă. Ne-am cazat la un hotel şi avem o suită cu balcon şi cu un dormitor mare, dar şi baie superbă.” (Libertatea, 16 iunie)

Nu știm de ce, dar cînd am citit de Oana Roman vorbind despre Croazetă ni s-a făcut automat poftă de croazetă cu unt și usturoi. Noroc cu baia aia superbă.

 

Gen Iubita mea, în noaptea asta să ne iubim ascendent

Marcel Pavel (rapsod): “Draga mea, mi-am reamintit că trebuie să te las să te simţi femeie. Te iubesc necondiţionat, iar viaţa noastră trebuie să aibă un curs ascendent din punctul de vedere al iubirii noastre.” (Răi, da’ buni, 15 iunie)

Marcel Pavel e unul dintre oamenii ăia talentați care, datorită genialității ascendente, se exprimă mult mai bine cîntînd decît vorbind, și nici cu cîntatul nu stă chiar așa grozav. Oricum, dacă dragostea nu-și urmează cursul ascendent, există întotdeauna și Viagra.

 

Gen Țîța blîndă zgîrie rău

Rocsana Marcu (vlondă boluptuoasă): “Pot să-mi pierd sutienul, dar niciodată mintea.” (Libertatea, 14 iunie)

Gurile nebotoxate ar zice că nu poți să pierzi ceva ce n-ai, dar pe de altă parte așa au zis și despre sutien și iată că, vorba domnului Gică Hagi: “Rocsana dacă talent, oricînd, a dovedit la oricine”.

 

Gen Portretul lui Dorian Hîtz

Dorian Popa (micul hîtz): „Hopaaaa, am dat drumul la gard! Uite ce frumos se vede, acolo hîtz piscina, acolo pe colț. Hîtzzzz și gata și mansarda, mai avem de pus parchetuțul pe jos, ledulețele și aia e, Johnuleee! Una bucată terasă placată, hai cu marginile și sîntem gata.” (Instagram, 13 iunie)

Dorian Popa e genul de băiat simpatic și inocent pe care merită să-l iei cu tine peste tot ca să comenteze ce vede și ce înțelege din ce vede. Cine n-ar vrea să vadă un documentar despre animale comentat de Dorian Hîtz: “Uite antilopuța, Johnule! Dar stai că vine leuțul și face hîț, adică haț! O belește definitiv, Johnuleeee!”.

 

Gen Pișcat tot pe el

Florin Salam (șeful păpădiilor): „Țin să vă anunț, nu-i rușine să mergi cu metroul. Eram puțin pișcat și am zis să plec cu metroul, asta nu înseamnă că eram drogat, cum se scrie prin presă și pe rețelele de socializare. Vă iubesc, fanii mei!” (Facebook, 13 iunie)

Doamne, ce vremuri trăim, dacă a ajuns Florin Salam să promoveze mersul cu metroul! Și nu înțeleg de ce-a sărit lumea automat să zică că e drogat. Dacă era pe droguri ne-am fi dat seama, pentru că ar fi vrut să meargă cu metroul în Drumul Taberei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Părinteasca dimîndare

  16 iulie 2019

  Simona Halep i-a bulversat pe englezi cînd le-a povestit că România, care-i cea mai mare producătoare de iarbă cu scaieți din Europa, nu are nici un teren de tenis cu […]

 • Alianța morților

  16 iulie 2019

  Al doilea mandat Iohannis își aruncă umbra împietrită peste următorii cinci ani românești. După calcule și arestări, fatalitatea are acum înfățișarea drobului de sare. Se pregătește perpetuarea unui alt președinte […]

 • Iar ne fug investitorii

  16 iulie 2019

  Cică ExxonMobil ar cam vrea să se retragă de pe platoul continental al Mării Negre. Cel puțin așa spun sursele publicației specializate Gas4Media. Publicație care nu uită să ne amintească […]

 • “Cine rîde undeva în lume, rîde de mine!” (Rainer Maria Rilke)

  9 iulie 2019

  Legea recunoștinței, conform căreia copiii care nu le vor cumpăra părinților loviți de Alzheimer înghețată pe băț vor fi deferiți Justiției, mi-a amintit de șocul pe care l-am trăit în […]

 • Isărescu al șaselea, unicul

  9 iulie 2019

  Între comunism și ziua de mîine, istoria a aruncat iarăși o punte de rău augur. Parlamentul României a pus, pentru a șasea oară, un informator al Securității în fruntea Băncii […]

bt