Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

România plagiată

Zoom România plagiată

Sorin Cîmpeanu pare făcut din piesele de rezervă ale Robotului de la Cotroceni. E un atelier umblător, un donator de organe pentru cel ce ne conduce atât de bine.

Ne întrebăm uneori de ce sunt ținuți unii și alții în funcție cu anii. Pentru că au plagiate, pentru că sunt dispuși să facă orice ca să își conserve statutul și agoniseala academică pentru care au muncit zeci de ani. E limpede că omul e un plagiator, oricine a simțit asta, îi citești în imobilitatea feței, în hărnicia de care dă dovadă asemeni oricărui mare incompetent. Omul are seriozitatea celui pătruns de o misiune. Iar misiunea lui este el însuși: să nu fie executat. Iar pentru asta se ocupă de lătura aia numită „România educată“ și de tot ce i se dă.

Să ai un premier plagiator și ministrul Educației plagiator și el, iar în acest timp să ții discursuri la ONU, ca președinte, despre cum pregătești viitorul țării tale e mare lucru, ține deja de artă.

„Educația constituie o prioritate de top pentru România și o investiție strategică în viitorul nostru“, a zis Robo, zguduind creierii limbii române.
Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Pai, cand Omu’ ( ce mandru suna acest cuvant!) plagiaza -in fiecare zi, ceas de ceas si in proportie de masa- functia de presh., mai conteaza ceilalti?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint