Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Românii au armament

Zoom Românii au armament

Ce înseamnă să le dai românilor arme, iată un titlu de presă: „Teroare în Smîrdan din cauza poligonului MApN. Pereții caselor crapă, iar copiii au ajuns să facă nopți albe“. Să vezi la iarnă, când apar porcii omorâți cu rachete.

Legat de creșterea salariilor profesorilor de la 1 ianuarie 2024, așa cum a dat PSD Ordonanță în urma negocierilor din timpul grevei profesorilor, tanti Deca a spus: „Se discută identificarea unei soluții tehnice“. Tehnic, deci, nu se poate. Guvernul vrea, dar e imposibil tehnic, se pare.

38.000 de cazuri de violență domestică raportate în primele opt luni din 2023. Înmulțești cu 50-60 și te apropii de cifra reală. Blestemat fie ăla care a domesticit violența!

4.000 de cadre didactice din sistemul de educație sunt necalificate, iar la examenul de titularizare mai puţin de jumătate au luat peste 7. „România educată“ înseamnă România în care există și foarte mulți profesori care au de învățat de la elevi.

Guvernul nu mai face rectificare bugetară anul acesta. E birocrație multă. Pur și simplu, se duce fiecare ministru la ghișeu la domnul Ciolacu și ia banii în mână.

65 de miliarde de lei ţin românii în casă. Nasol că avansăm astfel de sume fără să dăm totuși și adresele.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint