Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Romsilva aruncă bani și-n piatră seacă

Zoom Romsilva aruncă bani și-n piatră seacă

Băieții de la Romsilva, în speță Direcția Silvică Arad, vor să cumpere niște piatră de carieră și concasată, plus niște balast. Așa, de vreo 2.170.000 de lei plus TVA, să le ajungă timp de patru ani, cît are să fie valabil contractul. Licitația, că urmează o astfel de licitație, se va desfășura la începutul lunii iunie, dacă totul are să decurgă OK. Și chiar așa are să și decurgă, dacă ne gîndim că, pentru a se putea înscrie la o licitație, o firmă trebuie să arate că a avut, în ultimii trei ani, o cifră de afaceri de peste un milion de lei, că are certificare ISO, că are un studiu de management al calității certificat și că a mai avut contracte similare în valoare de peste o jumătate de milion de lei.

 Asta în condițiile în care, zice intenția celor de la Romsilva, contractul va putea fi semnat cu maximum 12 firme. Deci, la așa condiții impuse, probabil că cei din Direcția Silvică Arad au deja pe cineva în minte. Iar după licitație, cînd se vor fi trezit cu atîta piatră și balast cumpărate, se vor apuca, cel mai probabil, de reparat drumuri forestiere. Că doar nu vă gîndeați că au de gînd să deschidă vreun muzeu al pietrei ori să-i reconvertească pe pădurari în geologi.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint