Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Rotirea coardelor

Zoom Rotirea coardelor

Nicolae Ciucă a zis: „Am lucrat foarte bine cu domnul Hellvig. Este oricând binevenit în PNL“. Pentru că, până la urmă, cât naiba să înțeleagă din democrație unul care s-a culcat seara șef de Stat Major pensionat la 52 de ani și s-a trezit a doua zi președinte de partid și premier?

Ciolacu, despre românii din Fâșia Gaza: „Nimeni nu a putut să plece. În acest moment nu sunt motive de îngrijorare asupra vieții lor“. Oare unde să te afli totuși în lume ca să te temi pentru propria viață, dacă nu în Fâșia Gaza? Pe vreun DN din România, probabil.

Încă o dronă a căzut în România. MApN a găsit un crater în locul în care a explodat, lângă Plauru. Ideea e că doar gaura rămâne pentru că sunt drone de-alea care se ascund în pământ. Dacă nu le prinzi când cad, stau puțin buimace și după aia s-au băgat în lumea cârtițelor, nu mai dai de ele.

Lemnele de foc s-au scumpit cu 15% față de anul trecut. Anul trecut scumpindu-se cu 50% față de anul precedent. Așa e românul, ia lemnele și le dă foc, în loc să facă mobilă din ele și abia apoi să pună mobila pe foc.

România are nevoie de o jumătate de milion de angajaţi până în 2026. Vorba lu’ bunicu: De unde, mânca-v-ar tata?

Ministrul Sănătății spune că mita în spitale este şi o problemă de educaţie, motiv pentru care medicii şi asistenţii ar putea face cursuri în acest sens. Chiar sunt curios cât va fi șpaga ca să te treacă fără să mergi la cursuri.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint