Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Roxana de la Trident sau Cum nimic nu se pierde, totul se combină

Zoom Roxana de la Trident sau Cum nimic nu se pierde, totul se combină

Vă mai amintiţi trupa Trident, trio-ul de panarame zglobii care, prin 2005-2006, provoca erecţii în masă prin cluburi din pricina blugilor adînc decupaţi în zona lombară? Ei bine, săptămîna trecută am zărit-o în Libertatea pe Roxana Blagu, cea mai dotată, sexualmente vorbind, dintre cele trei foste cîntăcioase, plîngîndu-se că fostul soţ o hărţuieşte atît de tare încît, Doamne fereşte, îi este frică să mai meargă pe stradă!

Înainte de a-i plînge femeii de milă, e bine să ştim cîteva aspecte eminamente mondene din viaţa ei. Aşadar: înainte de a se căsători cu Marcel Sârbu, patronul clubului Dumars din Bucureşti, analiştii mai vîrstnici îşi amintesc că de blugii Roxanei au mai tras şi Dan Chişu, Dan Bittman, precum şi un vicepreşedinte MTV Europe. Ceea ce oricum nu mai conta prin 2009, cînd Roxana s-a căsătorit cu Marcel, pe care fanii Atomic TV poate şi-l amintesc sub pseudonimul de DMS, cu care omul şi-a încercat norocul pe piaţa muzicală autohtonă.

În fine, nici Marcelică nu era uşă de biserică catolică, fiind de notorietate relaţiile lui destul de intime cu Claudia de la Sexxy şi cea cu Cristina Spătar. Din căsătoria celor doi a rezultat un copil, a cărui custodie o doreşte domnul Sârbu, zice Roxana: „M-a pus să semnez o convenţie că îi cedez custodia. Am făcut-o de frică. A fost o perioadă foarte grea în care eu nu mi-am văzut copilul, decît atunci cînd voia el“. Practic, cică ăsta este motivul hărţuielii. Ceea ce nu ştiu tabloizii de la Libertatea e faptul că, recent, Roxana s-a combinat cu Andrei Badiu, fostul soţ al Oanei Frigescu (ex-ştiristă Antena 1), un pulărău mediocru care ar face orice ca să fie băgat în seamă c-un blitz, două de către paparazzii sătui să alerge după amantele lui Bănică. De unde rezultă două chestiuni: 1) lumea e în continuare la fel de mică precum o ştiau atît McLuhan, cît şi tabloidele; 2) Roxana de la Trident are acum ocazia să revină în forţă în atenţia presei de specialitate, din ce în ce mai deficitară la capitolul blonde de cînd Elena Udrea a ieşit din schemă, iar Ilinca Vandici pare decisă s-o ardă like a woman, cu maternitatea.

Publicat în Cațavencii, nr. 3 (81) 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint