Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ruby (a simțit că o strînge gîtul): „Am simțit că mi se strînge gîtul și nu mai intră aer.”

Zoom Ruby (a simțit că o strînge gîtul): „Am simțit că mi se strînge gîtul și nu mai intră aer.”

Gen Aleargă, prostule!

Ruby (a simțit că o strînge gîtul): „Îmi spui tu mie că nu alerg, alerg în p**a mea! Prostule! O să mor aici. Am simțit că mi se strînge gîtul și nu mai intră aer.” (Asia Express, 10 februarie)

Vorba aia: “Unde nu intră aerul pe gît, intră doctorul pe fereastră în p**a mea”.

 

Gen Ca boul la Instagram

Bianca Drăgușanu (vedetă maleabilă): „Dacă oprești lîngă mine, măcar să mă ajuți, nu oprești și te uiți așa, ca boul, la mine. Ori mă iei, ori oprești și arunci un covrig. Dacă vrei să te uiți la mine, te uiți pe Instagram, acolo unde se mai uită un milion de persoane.” (Asia Express, 10 februarie)

Ce bine e să vezi că Bianca n-a uitat încă de unde a plecat! Adică a recunoscut-o chiar ea. Pe vremuri, pentru un covrig puteai s-o iei și s-o duci oriunde și pe ea, și pe ăia un milion de urmăritori ai ei.

 

Gen Familia tradițională

Oana Zăvoranu (se simte superb): “Îl am pe soțul meu care le înglobează pe toate… soț, prieten, tată, mamă, frate… și mă simt superb așa… Niciodată nu mi-a plăcut să trebuiască să port zeci de discuții cu tot felul de amice… Interveneau mereu gelozii absurde între ele… Pfff… n-am eu răbdare de așa ceva… Sînt mai singuratică uneori… am momente lungi cînd simt nevoia să fiu lăsată în pace.”  (Libertatea, 10 februarie)

Deși, fără îndoială, Oana și-a găsit fericirea, nu putem să nu ne întrebăm cît de ciudată e relația sexuală dintre ea și soțul ei, în condițiile în care pare că-i foarte aglomerat la ei în cameră și mereu poate să intervină o rudă care să strice partida de leapșa fără pantaloni.

 

Gen Geto-dracii

Brigitte Sfăt (botoxică): „Ilie m-a iubit că a avut nevoie de mine. Acuma, că ne-am despărțit, m-a trecut în telefon dracul mov.” (Libertatea, 5 februarie)

Ce-i cu adevărat interesant în povestea asta e cum Ilie Năstase, probabil, are și alți draci salvați în telefon: dracul roșu, dracul galben, dracul albastru, dracul trei culori cunosc pe lume etc. și se folosește de codul de culori ca să nu-i încurce.

 

Gen Operația dă senzația

Adriana Bahmuțeanu (martoriță): „Am fost invitată la deschiderea unei clinici şi am avut ocazia să îl cunosc pe acest escroc – bine, nu ştiam că aşa e. Avea o metodă foarte ciudată de anestezie, spunea că nu anesteziază decît local în cazul unui implant mamar. El susţinea că se poate! Nu mi-a inspirat deloc încredere. Avea o metodă de anestezie foarte ciudată. Eu l-am văzut cum injecta fără mănuşi.” (Libertatea, 5 februarie)

Am fi fost cu adevărat impresionați dacă falsul doctor italian reușea să injecteze și fără mîini sau legat la ochi și aruncînd seringile pe spate ca la țintă. Poate așa s-ar fi explicat mai bine cum ajung să arate unele prezențe din showbiz.

 

Gen Stilul muls

Mihaela Rădulescu (apariție): “Producătorii m-au vrut… o apariție, chiar și în satul ăsta izolat. Mi-a plăcut ideea și abia aștept să mă vedeți în secvența în care mulg vaca cu o bluză de mătase albă, cu volănașe, palton Chanel și ce mai aveam pe mine. E un ridicol sublim, am rîs cu lacrimi, toată echipa și concurenții…” (Libertatea, 4 februarie)

E greu de zis ce-i trecea prin cap vacii în momentele în care Mihaela o mulgea în palton Chanel. Cel mai probabil se gîndea: “Ia uite, frate, știam io că tre’ să cer mai mulți bani”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Cum a inventat mama lui Liviu Dragnea la ea în sat capotul, umbrela și bulzul geto-dac

  21 mai 2019

  Liviu Dragnea i-a smuls lui Petre Daea ciosvîrta oii de la gură, jucîndu-se cu ministrul Agriculturii de-a Don Quijote. Se vede însă că elevul Dragnea Liviu n-a aprofundat romanul cu […]

 • Să rezolvăm Securitatea!

  21 mai 2019

  Președintele României, Traian Băsescu, a fost securist (sînt documente). Premierul României, Radu Vasile, a fost informator al Securității (a recunoscut-o public fostul președinte Emil Constantinescu). Premierul Theodor Stolojan a lucrat […]

 • Despre ce vorbim?

  21 mai 2019

  Taximetriștii sunt pesediști, la asta se rezumă scandalul Uber. La fel ca pesediștii, ei nu au respect pentru reguli. Sunt mitocani, fac prețuri, conduc mașini mizerabile, la fel cum Liviu […]

 • Sasus captivus

  14 mai 2019

  Dacă C.T. Popescu și Emil Hurezeanu ar fi trăit pe vremea summit-ului de la Maglavit, cînd un cioban mut a purtat convorbiri rodnice cu Dumnezeu, n-am nici o îndoială că […]

 • Mahmurul și-a făcut datoria

  14 mai 2019

  Din denunțurile scoțienilor Walker, Ballantine și Chivas, care au continuat să colaboreze cu ofițerul Traian Băsescu și după ce acesta s-a repatriat de la Anvers, se înțelege că fostul președinte […]

romania100