Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ruby (cîntăreață înzestrată): “De proastă, mi-am pus implanturi”

Zoom Ruby (cîntăreață înzestrată): “De proastă, mi-am pus implanturi”

Gen Margherita cu de toate

Vecinii Margheritei din Clejani: “Avem o vecină care se crede vedetă, care fumează în lift țigară electronică, iar noi, vecinii cu copii, nu mai suportăm să stăm în mirosul emanat de aceasta. Nu își aruncă gunoiul unde trebuie, la 3 dimineața se aud zgomote din apartamentul ei, dă cu aspiratorul, merge pe tocuri, scîrțîie și mută mobila, nu știu ce face exact, dar sîntem mai mulți vecini cărora nu ne place cum se comportă.” (Ciao, 17 ianuarie)

Cîtă răutate există pe lumea asta! Poate că fata citește sau învață la ora 3 noaptea. De ce trebuie să presupunem automat că mută mobilă sau dă cu aspiratorul pe tocuri?

 

Gen De la ruși vine bătaia

Cristina Ich (influenseriță): „Nu mergea chestia aia de trebuie să îţi citească paşaportul electronic şi unele din spate nu şi-au dat seama că sînt româncă: «Ia uite cît e de proastă asta». Ştiţi că sînt impulsivă şi nu pot să mă abţin şi am spus: «Proastă eşti tu». Au venit cu unu’ de trei metri să mă bată, un rus. (…) Frate, ce pretenţii să ai de la străini, cînd ăla care îţi e aproape e mai rău decît unul străin? La final, Alex (n.r. – Pițurcă Jr.) mi-a zis ceva de genul: «Tu eşti vinovată, dragă! Trebuia să taci. Vezi, de asta îţi iei bătaie, că nu taci». Alex a plecat la munte şi eu am rămas singură în aeroport.” (Instagram, 17 ianuarie)

Comportamentul lui Piți Jr. pare în ton cu toată cariera lui: n-a bătut pe nimeni în viața lui, nici pe terenul de fotbal, nici în afara lui, dar asta nu l-a oprit niciodată să meargă la munte.

 

Gen Nu ne mai facem bine

Mircea Nebunul (interlop online): „Acum, el, că vorbește urît de oamenii ăștia, de cuplul ăsta frumos, de Alex Velea și de fata aia, de Antonia, e frumos ce face Abi?… Sînt oameni pe care nu trebuie să-i ducem în discuții, reprezintă România… E frumos să se vorbească de copiii lor? (…) Între noi, între «bagabonzi», ne mai înjurăm pe Facebook, mai puneți voi pe YouTube să cîștigați bani, dar asta cu Alex Velea, cu copiii, cu astea, e urît. Foarte urît! Nu mai e respect în România, nu mai e nimic.” (Spynews, 17 ianuarie)

Dacă pînă și interlopii au ajuns să fie așa decepționați de ce se întîmplă în România și de cum se vorbește de cuplul ăsta frumos, ce șanse mai avem noi, oamenii de rînd? Cine știe, poate dacă continuăm așa și nu știm să-i apreciem cum trebuie, ne trezim că, după medici și profesori, ne pleacă din țară și interlopii.

 

Gen Sîna surprizelor

Ruby (cîntăreață înzestrată): “De proastă, mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atît de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sînii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sînii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sînt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu pot să… Nu-mi plac sînii mei în momentul acesta. Sînul stîng nu e de ieșit în oraș…” (Viva!, 19 ianuarie)

De asta e foarte important să nu arunci niciodată lucrurile pe care le purtai în liceu. La cum se întoarce moda mereu, nu-i exclus ca sînii pe care-i credeai demodați în clasa a XII-a să revină la modă, pe altă culoare, zece ani mai tîrziu.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  O fi scapat de implanturi ? Ca de prostie ….nu cred…Asta nu “trece”….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]