Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

S-a ales, s-a decis, s-a dat și condamnarea

Zoom S-a ales, s-a decis, s-a dat și condamnarea

Alianța USR-PLUS va avea propriul candidat la prezidențiale. Adică ei nu vor să le propună Klaus Iohannis să facă guvern cu PNL. Mai degrabă, prin ianuarie, așa, să-i propună Dacian Cioloș lui Iohannis dacă vrea să facă guvern cu USR-ALDE.

“Luxul și prostia se plătesc”, a zis Marian Oprișan. Și, la cât de șmecher și de înțelept a început să fie domnul în partid, s-ar putea ca “Luxul și prostia se plătesc” să fie și titlul următoarei manele de succes a lui Guță.

Uite cum e viața asta: azi ești, mâine nu mai ești. Mai ales dacă e vorba de funcția de președinte al Cameri Deputaților.

Pe Codrin Ștefănescu, pe deputatul Mitralieră, pe Ciordache, dacă vrea cineva să-i ia acasă, bine, dacă nu, aia e, partidul îi dă pe stradă. Cică Mitralieră și miroase.

PNL a scos 27% după cinci ani de zile în Opoziție și cu președintele țării mergând cu liderii partidului în campanie electorală. Cred că așteaptă cu groază să intre la guvernare. La o viteză rezonabilă de erodare, dacă fac guvern în următoarele două-trei luni, în toamna lui 2020 vor avea mari emoții cu pragul pentru alegerile parlamentare. Dar, hei, e acolo Ludovic Orban, sigur face el ceva!

Bine că au fost alegeri, altfel nu ne-am fi amintit că la Externe e un nene absolut jalnic, relicvă a unor vremuri care și ele erau relicva altor vremuri.

ALDE nu a atins pragul de 5%. Mm, se pare că joacă tare Călin Popescu Tăriceanu: și-a păstrat toate voturile pentru prezidențiale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]

Ultimele articole