Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

S-a ales, s-a decis, s-a dat și condamnarea

Zoom S-a ales, s-a decis, s-a dat și condamnarea

Alianța USR-PLUS va avea propriul candidat la prezidențiale. Adică ei nu vor să le propună Klaus Iohannis să facă guvern cu PNL. Mai degrabă, prin ianuarie, așa, să-i propună Dacian Cioloș lui Iohannis dacă vrea să facă guvern cu USR-ALDE.

“Luxul și prostia se plătesc”, a zis Marian Oprișan. Și, la cât de șmecher și de înțelept a început să fie domnul în partid, s-ar putea ca “Luxul și prostia se plătesc” să fie și titlul următoarei manele de succes a lui Guță.

Uite cum e viața asta: azi ești, mâine nu mai ești. Mai ales dacă e vorba de funcția de președinte al Cameri Deputaților.

Pe Codrin Ștefănescu, pe deputatul Mitralieră, pe Ciordache, dacă vrea cineva să-i ia acasă, bine, dacă nu, aia e, partidul îi dă pe stradă. Cică Mitralieră și miroase.

PNL a scos 27% după cinci ani de zile în Opoziție și cu președintele țării mergând cu liderii partidului în campanie electorală. Cred că așteaptă cu groază să intre la guvernare. La o viteză rezonabilă de erodare, dacă fac guvern în următoarele două-trei luni, în toamna lui 2020 vor avea mari emoții cu pragul pentru alegerile parlamentare. Dar, hei, e acolo Ludovic Orban, sigur face el ceva!

Bine că au fost alegeri, altfel nu ne-am fi amintit că la Externe e un nene absolut jalnic, relicvă a unor vremuri care și ele erau relicva altor vremuri.

ALDE nu a atins pragul de 5%. Mm, se pare că joacă tare Călin Popescu Tăriceanu: și-a păstrat toate voturile pentru prezidențiale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]