Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

S-a ales, s-a decis, s-a dat și condamnarea

Zoom S-a ales, s-a decis, s-a dat și condamnarea

Alianța USR-PLUS va avea propriul candidat la prezidențiale. Adică ei nu vor să le propună Klaus Iohannis să facă guvern cu PNL. Mai degrabă, prin ianuarie, așa, să-i propună Dacian Cioloș lui Iohannis dacă vrea să facă guvern cu USR-ALDE.

“Luxul și prostia se plătesc”, a zis Marian Oprișan. Și, la cât de șmecher și de înțelept a început să fie domnul în partid, s-ar putea ca “Luxul și prostia se plătesc” să fie și titlul următoarei manele de succes a lui Guță.

Uite cum e viața asta: azi ești, mâine nu mai ești. Mai ales dacă e vorba de funcția de președinte al Cameri Deputaților.

Pe Codrin Ștefănescu, pe deputatul Mitralieră, pe Ciordache, dacă vrea cineva să-i ia acasă, bine, dacă nu, aia e, partidul îi dă pe stradă. Cică Mitralieră și miroase.

PNL a scos 27% după cinci ani de zile în Opoziție și cu președintele țării mergând cu liderii partidului în campanie electorală. Cred că așteaptă cu groază să intre la guvernare. La o viteză rezonabilă de erodare, dacă fac guvern în următoarele două-trei luni, în toamna lui 2020 vor avea mari emoții cu pragul pentru alegerile parlamentare. Dar, hei, e acolo Ludovic Orban, sigur face el ceva!

Bine că au fost alegeri, altfel nu ne-am fi amintit că la Externe e un nene absolut jalnic, relicvă a unor vremuri care și ele erau relicva altor vremuri.

ALDE nu a atins pragul de 5%. Mm, se pare că joacă tare Călin Popescu Tăriceanu: și-a păstrat toate voturile pentru prezidențiale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Poliția nu știe să cînte la Pian

  11 august 2020

  Pe cît de fioroși s-au repezit asupra unui biet om al străzii, împodobindu-l cu cătușe și la mîini, și la picioare, pînă și-a dat duhul în ghearele lor, pe atît […]

 • Și școala mai ucide, nu-i așa?

  11 august 2020

  Profesorul Iohannis a ținut lecția de aritmetică singur, fără să împartă oxigenul cu cineva, fără ca umbra vreunui muritor să-i strice suficiența.Voia să dea doar el veștile bune, și așa […]

 • Orban descrescătorul

  11 august 2020

  Luni, Ludovic Orban ne-a anunțat că domnia-i propie și guvernul înțelept condus de către acest geniu al șprițurilor târzii au reușit să oprească creșterea numărului de infectări. „Am reușit să […]

 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

Ultimele articole