Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

S-a ales, s-a decis, s-a dat și condamnarea

Zoom S-a ales, s-a decis, s-a dat și condamnarea

Alianța USR-PLUS va avea propriul candidat la prezidențiale. Adică ei nu vor să le propună Klaus Iohannis să facă guvern cu PNL. Mai degrabă, prin ianuarie, așa, să-i propună Dacian Cioloș lui Iohannis dacă vrea să facă guvern cu USR-ALDE.

“Luxul și prostia se plătesc”, a zis Marian Oprișan. Și, la cât de șmecher și de înțelept a început să fie domnul în partid, s-ar putea ca “Luxul și prostia se plătesc” să fie și titlul următoarei manele de succes a lui Guță.

Uite cum e viața asta: azi ești, mâine nu mai ești. Mai ales dacă e vorba de funcția de președinte al Cameri Deputaților.

Pe Codrin Ștefănescu, pe deputatul Mitralieră, pe Ciordache, dacă vrea cineva să-i ia acasă, bine, dacă nu, aia e, partidul îi dă pe stradă. Cică Mitralieră și miroase.

PNL a scos 27% după cinci ani de zile în Opoziție și cu președintele țării mergând cu liderii partidului în campanie electorală. Cred că așteaptă cu groază să intre la guvernare. La o viteză rezonabilă de erodare, dacă fac guvern în următoarele două-trei luni, în toamna lui 2020 vor avea mari emoții cu pragul pentru alegerile parlamentare. Dar, hei, e acolo Ludovic Orban, sigur face el ceva!

Bine că au fost alegeri, altfel nu ne-am fi amintit că la Externe e un nene absolut jalnic, relicvă a unor vremuri care și ele erau relicva altor vremuri.

ALDE nu a atins pragul de 5%. Mm, se pare că joacă tare Călin Popescu Tăriceanu: și-a păstrat toate voturile pentru prezidențiale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]