Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

S-a deschis prima plajă pentru oameni urîți din România

Zoom S-a deschis prima plajă pentru oameni urîți din România

Moment important pentru mișcarea oamenilor urîți din România, care au primit propria lor plajă în Eforie Nord, un loc unde pot zburda liberi ca păsările urîte ale cerului, printre alți oameni la fel de urîți ca și ei.

“Ne luptăm de ani de zile să obținem un locșor al nostru unde să ne simțim bine și să nu fim judecați de nimeni”, spune Elisabeta Picioruș, președinta Asociației Oamenilor Urîți din România. “Acum avem, în sfîrșit, colțișorul nostru oribil de Rai unde putem să ne oripilăm între noi fără presiunea tuturor schiloadelor siliconate care se pozează pentru Instagram și își fac story-uri pe Facebook. Putem să fim urîți, grași și lipsiți de abilități sociale, așa cum ne-a lăsat Dumnezeu.”

Pentru că nici un eveniment de genul ăsta nu poate fi lipsit de incidente, două doamne din Bîrlad, Ileana P. și Sonia T., au fost gonite de pe plaja de urîți pentru că nu erau suficient de urîte și stricau atmosfera. “Marș de aici, fotomodelelor, pe cine credeți că prostiți cu dimensiunile astea pefecte, 120-90-120? Marș pe plajele voastre de ființe vanitoase unde tot ce contează e ce bine arătați pe afară, nu pe interior!”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole