Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

S-a făcut prostia și anul ăsta

Zoom S-a făcut prostia și anul ăsta

Prea mulți tineri din politica de azi se caracterizează doar prin violență. Sunt ”răi”, gata oricând de luptă, se inflamează singuri și au un discurs jalnic.

Mă uitam la președintele Tineretului Liberal de la Cluj alergând de nebun cu pliantele fake ale USR. Cum să pui pe pliante ”Avortul obligatoriu pentru 92% din români”? Ce alegători sunt ăia care cred asta și care ies la vot înspăimântați – băi, să votăm, că nu vreau să mă ia obligatoriu la avort? Dumnezeule, fuga aia printre blocuri, ca un gândac de bucătărie când aprinzi lumina!

La Craiova au apărut poze cu un om al străzii care ține în mână pliante PNL. Pozele au fost făcute de pesediști – i-au dat omului pliantele cu pricina, plus trei lei, și l-au pozat. Au postat apoi pozele în ideea: uitați votanții PNL!

Omul care a pus la cale poza și campania cu omul străzii este nimeni altul decât Mihai Constantinescu, secretar PSD Craiova și cadru universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova.

Primitivi, inculți, agresivi, niște tineri care duhnesc a apucături de tipul Vasile Blaga, Hrebe și cine mai vreți, creaturi din întunericul politicii românești. Mă rog, era prea meschin și pentru ăia. Unul ca Blaga, unul ca Hrebe lucrau electoral la scară mai mare, nu cu o poză pe Facebook și cu pliante împărțite de un președinte – fie el și al Tineretului Liberal.

Te gândești cu milă totuși la banii partidelor, bani risipiți pe atâtea și atâtea tâmpenii. Mitingurile din campanie sunt niște jalnice spectacole de instigare la violență în fața unui popor adunat acolo cum s-a putut și cum nu s-a putut. Nimic nu e mai trist în politica noastră ca un miting electoral din campania asta – oameni rătăciți, mirare, fețe obosite, un mare semn de întrebare în toate creierele: ce naiba căutăm aici, cât durează, oare mai primim ceva și la final?

Și, dincolo de asta, aceste meschinării, produsul creativității unor tineri din politică.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole