Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Să vină gripa, suntem pregătiți

Zoom Să vină gripa, suntem pregătiți

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, omul cu casa cât o localitate, a venit cu un program numit “Mâine vom construi acum”. Și omul a explicat ce înțelege el prin asta: “Mâine, ceea ce am putea face mâine facem astăzi. Construim acum mâine. Când vorbim despre toaletele din curtea școlii într-adevăr suntem într-o direcție corectă și bună”. Suntem în direcția bună, dar atenție să nu cădem în groapa cu căcat.

Ca român, când auzi că în China se construiește un spital în șase zile, te întrebi: studiul de fezabilitate a durat cinci secunde?

Într-o emisiune TV, Rareș Bogdan a explicat cât știe el finanțe: “Dacă ajungem la bani, e foarte important să înțelegem că apa asta (ia paharul de pe masă în mână), oricât am dori noi doi să o înmulțim, nu avem cum… dacă nu vine colega dumneavoastră la pauză să ne toarne, apa rămâne aceeași”. Din acest moment, doar un răuvoitor sau un jurnalist plătit mai poate susține că țara ar fi pe un drum greșit sub conducerea PNL.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a lăudat pe Facebook că a dat afară una dintre liftierele de la Parlament. Iar acum, la cât de empatică e, probabil o să pună doi pensionari să se bată pe banii astfel economisiți.

Știre pe toate canalele: “România a cumpărat încă cinci aeronave F-16 Fighting Falcon. Ministrul Nicolae Ciucă merge în Portugalia, la începutul săptămânii viitoare”. A belit-o gripa. Ea ce credea, că o așteptăm cu pâine și sare?!

Cătălin Predoiu, după întâlnirea cu miniștrii de Justiție din statele UE: “Ar fi bine ca toate țările membre să combată corupția așa cum o face România”. Probabil ăsta e ultimul stadiu al degradării produse de boala autopupatului în fund.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale