Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sarcina, cel mai frumos moment din viața unui baschetbalist american

Zoom Sarcina, cel mai frumos moment din viața unui baschetbalist american

Un baschetbalist american care joacă în Europa a fost suspedat doi ani de federația internațională după ce, în urma unui test antidoping, a reieșit că e însărcinat. Iată unul dintre principalele riscuri ascunse la care un bărbat se expune atunci cînd Cristi Borcea îl invită să joace baschet cu el în pușcărie.

Un avion care trebuia să decoleze din Glasgow spre Newark a fost oprit la sol după ce s-a descoperit că ambii piloți erau beți. Mai grav e că și pilotul automat băuse pentru că solidaritatea în rîndul echipajelor e foarte mare.

Un om de știință spaniol susține că a obținut primul hibrid om-maimuță, după ce a injectat un ovul de maimuță cu celule umane. În cazul în care himera va supraviețui, cel mai probabil va dori să lucreze în taximetrie.

Facebook a început lucrul la un algoritm care să scaneze automat mesajele trimise pe WhatsApp și să raporteze conținutul suspect autorităților. Așadar, mare atenție la emoticoanele și gif-urile pe care le trimiteți! Dacă sunați la 112, șansele să vă găsească cineva vreodată sînt destul de mici. În schimb, dacă scrieți pe WhatsApp că aveți poftă de mici s-ar putea să faceți pușcărie pe viață pentru pedofilie.

Autoritățile americane au amenințat Suedia cu represalii economice dacă nu îl eliberează imediat pe rapper-ul A$AP Rocky, reținut la Stockholm în urma unei bătăi în stradă. A fost o zi tristă în istorie, prieteni. Pentru cîteva ore, IKEA chiar s-a temut c-o să vîndă mai puține chiftele decît mobilă.

Noul premier al Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a reușit în sfîrșit să interzică fumatul în clădirea Parlamentului grec, la zece ani după ce fumatul a fost interzis în clădirea Parlamentului grec. Pe modelul ăsta, ne putem aștepta ca, în maximum 15-20 de ani, grecii să înceapă să emită și bonuri fiscale.

O vloggeriță celebră din China a fost demascată ca fiind o femeie de 58 de ani care folosea un filtru video de întinerire. Așadar, ați fost avertizați, să nu vă mirați cînd o să aflați că vloggerul Selly e, de fapt, doi pensionari din Buhuși, într-un parpalac.

Un inventator francez a reușit să zboare peste Canalul Mînecii folosind un dispozitiv artizanal propulsat de un motor cu reacție. E incredibil la ce riscuri se supun oamenii ca să scape din Marea Britanie înainte de Brexit.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]

 • #danbarnafacts

  13 august 2019

  Din spuma mării contractelor cu statul a apărut, imaculat și superb în nimicnicia lui, ca un câine turbat, Dan Barna. Și, deodată, a început să spună tâmpenii. Poate îl știți. […]

 • Caracal, mon amour

  6 august 2019

  Zilele trecute, pe la ora cînd Ion Cristoiu obișnuiește să tragă pe nări praful din Biblioteca Academiei, îmi făcui și eu rondul pe la Piața Obor, unde zarzavagiii scot natura […]

 • Olimpiada PROȘTILOR

  6 august 2019

  România și-a încredințat destinul unor șarlatani. Șefii de ieri și de azi ai țării, fie ei președinți, miniștri, primari sau parlamentari, trăiesc, cu rare excepții, din impostură. Prosperă din fals, […]

Ultimele articole