Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sarcina, cel mai frumos moment din viața unui baschetbalist american

Zoom Sarcina, cel mai frumos moment din viața unui baschetbalist american

Un baschetbalist american care joacă în Europa a fost suspedat doi ani de federația internațională după ce, în urma unui test antidoping, a reieșit că e însărcinat. Iată unul dintre principalele riscuri ascunse la care un bărbat se expune atunci cînd Cristi Borcea îl invită să joace baschet cu el în pușcărie.

Un avion care trebuia să decoleze din Glasgow spre Newark a fost oprit la sol după ce s-a descoperit că ambii piloți erau beți. Mai grav e că și pilotul automat băuse pentru că solidaritatea în rîndul echipajelor e foarte mare.

Un om de știință spaniol susține că a obținut primul hibrid om-maimuță, după ce a injectat un ovul de maimuță cu celule umane. În cazul în care himera va supraviețui, cel mai probabil va dori să lucreze în taximetrie.

Facebook a început lucrul la un algoritm care să scaneze automat mesajele trimise pe WhatsApp și să raporteze conținutul suspect autorităților. Așadar, mare atenție la emoticoanele și gif-urile pe care le trimiteți! Dacă sunați la 112, șansele să vă găsească cineva vreodată sînt destul de mici. În schimb, dacă scrieți pe WhatsApp că aveți poftă de mici s-ar putea să faceți pușcărie pe viață pentru pedofilie.

Autoritățile americane au amenințat Suedia cu represalii economice dacă nu îl eliberează imediat pe rapper-ul A$AP Rocky, reținut la Stockholm în urma unei bătăi în stradă. A fost o zi tristă în istorie, prieteni. Pentru cîteva ore, IKEA chiar s-a temut c-o să vîndă mai puține chiftele decît mobilă.

Noul premier al Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a reușit în sfîrșit să interzică fumatul în clădirea Parlamentului grec, la zece ani după ce fumatul a fost interzis în clădirea Parlamentului grec. Pe modelul ăsta, ne putem aștepta ca, în maximum 15-20 de ani, grecii să înceapă să emită și bonuri fiscale.

O vloggeriță celebră din China a fost demascată ca fiind o femeie de 58 de ani care folosea un filtru video de întinerire. Așadar, ați fost avertizați, să nu vă mirați cînd o să aflați că vloggerul Selly e, de fapt, doi pensionari din Buhuși, într-un parpalac.

Un inventator francez a reușit să zboare peste Canalul Mînecii folosind un dispozitiv artizanal propulsat de un motor cu reacție. E incredibil la ce riscuri se supun oamenii ca să scape din Marea Britanie înainte de Brexit.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]

 • Încă puțină cenzură, că nu dați de la voi

  30 iunie 2020

  De ani de zile, Facebook, cel puțin, acționează arbitrar și nejustificat într-un demers constant de amuțire a vocilor care nu respectă comoditatea politică. Dar nu este de ajuns, se pare, […]

 • Plai cu boi

  23 iunie 2020

  Cînd dăm și noi orbește în gropi, apelăm la postumele buruienoase ale tutorelui nostru suprem, Mihai Eminescu, la micile bijuterii fără perdea, comise cu autoironie prin hîrtoapele existenței sale năprasnice: […]

 • Păcănele mii și stele făclii

  23 iunie 2020

  E mare urgență să fie ajutate două ramuri economice, zice Guvernul: HoReCa și păcănelele. HoReCa apare în pozele cu premierul și cu președintele. Are cînd chipul măsliniu al libanezului Murad, […]