Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Scandal în galaxie

Zoom Scandal în galaxie

O echipă de astronomi australieni a descoperit că Andromeda, galaxia vecină Căii Lactee, urmează să înghită galaxia noastră în aproximativ patru miliarde de ani. Știrea n-ar trebui să mire pe nimeni, avînd în vedere că majoritatea galaxiilor sînt ucise de o galaxie pe care o cunosc. Mai nasol e pentru ăia care și-au planificat deja revelionul peste patru miliarde de ani. Vă dorim succes în recuperarea avansului de la hotelul ăla de trei stele din Bușteni.

Un cotoi de la un hotel de animale din China a fost lăsat liber de către angajați și a avut nevoie de perfuzii cu glucoză după ce s-a împerecheat viguros cu nu mai puțin de cinci pisicuțe într-o singură noapte. Marea problemă e că acum proprietarul va trebui să-i facă o operație de reducere de ego, pentru că nenorocitul nu-și mai încape în blană de aroganță și îi roagă pe toți să-i zică Cristi Borcea.

Ministerul Apărării din Norvegia a anunțat că trupe rusești au fost detectate operînd pe teritoriul Norvegiei, atît în zona insulară, cît și pe continent. Haideți să nu ne impacientăm, poate n-aveau intenții ostile. Poate doar încercau să ajungă în Finlanda ca să anexeze satul lui Moș Crăciun.

Mark Zuckerberg, al cincilea cel mai bogat om de pe planetă, spune că nu-i normal ca oamenii să aibă atît de mulți bani. Adevărata întrebare aici e dacă Mark are un simț al umorului foarte ciudat sau tocmai a recunoscut că nu e om, ci reptilian deghizat în haine de om. Poate că cineva ar trebui să-l verifice dacă, în timp ce-și numără miliardele, stă întins pe o piatră caldă la soare.

Autoritățile pro-chineze din Hong Kong au instituit o nouă regulă conform căreia protestatarii nu mai au voie să poarte măști. Desigur, asta e o armă cu două tăișuri pentru că înseamnă că nici autoritățile nu se mai pot ascunde sub masca unei democrații aparente.

Un grup de nudiști cu o mașină de pompieri veche de 55 de ani i-au ajutat pe adevărații pompieri să stingă un incendiu izbucnit în statul american Tennessee. Tot ce putem să bănuim e că la fața locului au fost desfășurate foarte multe furtunuri. Poate un pic prea multe furtunuri.

Un vas de WC din aur masiv, estimat la șase milioane de dolari și intitulat “America” de creatorul său italian, a fost furat de la un palat din Marea Britanie și pus în portbagajul unui Volkswagen Golf. Pare că filmele cu jafuri ale lui Guy Ritchie încep să aibă scenarii din ce în ce mai bizare de la an la an.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Secretul lui Bachus, cu Gabriel Liiceanu în rolul principal

  8 octombrie 2019

  După o lamentabilă carieră de criminal în serie, Gabriel Liiceanu se desparte de membrii Grupului pentru Dialog Social cu aerul preotului indignat că păcătoșii cărora le-a servit ultima împărtășanie se simt din […]

 • Președintele morții

  8 octombrie 2019

  Dacă ar avea aripi, Klaus Iohannis s-ar roti în văzduh deasupra tragediilor, ca un corb care adulmecă moartea. Dar n-are, așa că e nevoit să țopăie de la un accident […]

 • Uniunea Salvați USR

  8 octombrie 2019

  În plină campanie electorală pentru prezidențiale, Uniunea Salvați România s-a apucat, deja, de pregătirea alegerilor locale. Rar s-a mai văzut un partid care să le spună membrilor, simpatizanților și eventualilor […]

 • O profeție cu bucluc

  1 octombrie 2019

  Diversitatea în unitate se vede cu ochiul liber pe canalele noastre de televiziune, unde cîteva culte religioase se întrec seară de seară să ne intermedieze prin cablu o întîlnire cu […]

 • Bula calului

  1 octombrie 2019

  Prezidențialele n-au fost întotdeauna așa. În 1990 aveam de unde alege. Îl aveam pe Ion Rațiu, nepot de memorandist cu rădăcini istorice în Ardeal, milionar în lumea liberă, democrat cu […]