Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Schimbarea Codului Penal și alte aventuri

Zoom Schimbarea Codului Penal și alte aventuri

Mai mulți elevi de la un liceu din Oltenița au recunoscut că au fumat canabis într-o excursie școlară. Ar fi ceva complet inedit ca în România să se legalizeze nu doar marijuana de uz medicinal, ci și marijuana de uz didactic, pe care le-o dau profesorii elevilor ca să fie mai relaxați la ore și să găsească fascinante toate lecțiile anoste de la ora de chimie. Din păcate, marijuana nu ar avea numai avantaje pentru elevi. După ce vor începe să fumeze la ore, școlarii vor deveni extrem de paranoici, având permanent impresia că în încăpere e un profesor care vrea să-i asculte sau să le dea lucrare.

Un bărbat de 46 de ani din obscura localitate Târgu Bujor și-a făcut debutul machiavelic relativ târziu. Lucru care s-a văzut în stângăcia cu care și-a pus la cale răzbunarea. Vrând să-i facă rău unei femei cu care se certase, el a tocmit un tânăr de 20 de ani din localitatea Fârțănești să-i smulgă poșeta din mână. Inutil să mai spun că au fost prinși amândoi. Oricum, partea bună e că bărbatul și-a consolidat reputația și toată lumea știe acum să nu se pună cu el, că pe urmă o să-l aibă pe conștiință. Nimeni nu vrea să trăiască cu ideea că a băgat un om la pușcărie, făcându-l pe nefericit să se răzbune într-o manieră stângace și păguboasă.

Un deținut eliberat recent datorită schimbării Codului Penal a crezut că e o idee bună să fure un telefon de pe stradă. El i-a smuls smartphone-ul din mână unei adolescente și a luat-o la fugă ca un nebun, urmărit de doi trecători. Probabil că de-aia s-a și schimbat Codul Penal: statul și-a dat seama că acum, de când s-a scumpit benzina, există destui pietoni pe stradă care să facă din oraș un loc sigur.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint