Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Schimbarea la ceață a Bucureștiului

Zoom Schimbarea la ceață a Bucureștiului

Ministrul Mediului, Costel Alexe, cred că a produs cea mai aiuritoare declarație din istoria României: “Avem suspiciuni de activități industriale care se desfășoară mai ales noaptea în Ilfov și București”. Așadar Bucureștiul e atât de poluat încât a devenit suspect de posesie ilegală de industrie.

Leul a atins un nou record în raport cu euro. Poluare record în București. Înainte făceam cel mai mare cârnat, cea mai mare oală cu sarmale, eram doar ridicoli. Acum am trecut la alt nivel. Ne punem viața în pericol, ca acei imbecili care ar face orice pentru o clipă de celebritate.

Rugat să rezume ce s-a întâmplat la alegerile din 2016 în București, Nicușor Dan a spus: “Dacă ne uităm azi în urmă, la 2016, pare că am fost toți tâmpiți”. Îmi pare rău, Nicușor Dan, însă România nu e pregătită încă pentru oameni politici sinceri.

Călin Popescu Tăriceanu e de părere că alegerile nu doar că nu pot fi anticipate, dar nu prea pot fi deloc. Democrația trebuie să mai aștepte până își face de cap coronavirusul. Cine știe ce se poate întâmpla dacă vin mulți oameni la secțiile de votare… Corect, cine știe ce tâmpit aleg.

Traian Băsescu crede că Sorina Pintea nu a luat șpagă, pur și simplu “n-o vede” luând șpagă. Ar fi tare să ne spună dacă-l vedea pe frate-su și dacă i-a zis să se potolească pentru că el e un președinte foarte anticorupt.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale