Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Scurt istoric al avertizărilor RO-Alert

Zoom Scurt istoric al avertizărilor RO-Alert

17 septembrie 2018 – Are loc primul test RO-Alert: “Atenție, acesta este un mesaj de verificare a sistemului. Trimis astăzi, 11 septembrie”.

25 noiembrie 2018 – RO-Alert desfășoară trei teste consecutive în toată țara. Primul test a reușit în Ungaria, al doilea în Bulgaria și al treilea în Croația.

2 decembrie 2018 – “Cu ocazia Zilei Naționale a României, STS vă urează «La mulți ani!»”

3 decembrie 2018 – RO-Alert își cere scuze pentru eroarea penibilă și rectifică: “STS vă urează «L-a mulți ani!»”.

5 ianuarie 2019 – După ce tot mai mulți români amenință nervoși că vor bloca mesajele RO-Alert, STS face un apel la calm: “Stați liniștiți, vă ascultăm toate nemulțumirile. Și noi, și SRI, și SIE, și…”

22 februarie 2019 – Șefii STS se declară mîhniți că, deși milioane de români au primit mesajele RO-Alert, nici măcar unul nu le-a dat share sau like.

1 martie 2019 – STS dezbate intens dacă să infecteze telefoanele românilor cu un virus care să coloreze ecranele în alb și roșu. În final, se decide că interesul național este să-l trimită. Succes total, virusul se transmite, dar este incompatibil cu Android și iOS. STS cere o suplimentare a bugetului pentru viruși de calitate.

2 octombrie 2019 – Rusia atacă România. RO-Alert reacționează prompt: “Atenție, Uniunea Sovietică a violat prevederile Pactului de la Varșovia”.

5 noiembrie 2019 – Sătulă să fie pusă mereu în umbră de avertizarea de cutremur a aplicației lui Moise Guran, RO-Alert dă lovitura: “Atenție, un meteorit de mari dimensiuni se apropie de Terra. Pentru siguranța dumneavoastră, evitați să fiți dinozaur în perioada Cretacic-Terțiar!”.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]