Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Scurt istoric al avertizărilor RO-Alert

Zoom Scurt istoric al avertizărilor RO-Alert

17 septembrie 2018 – Are loc primul test RO-Alert: “Atenție, acesta este un mesaj de verificare a sistemului. Trimis astăzi, 11 septembrie”.

25 noiembrie 2018 – RO-Alert desfășoară trei teste consecutive în toată țara. Primul test a reușit în Ungaria, al doilea în Bulgaria și al treilea în Croația.

2 decembrie 2018 – “Cu ocazia Zilei Naționale a României, STS vă urează «La mulți ani!»”

3 decembrie 2018 – RO-Alert își cere scuze pentru eroarea penibilă și rectifică: “STS vă urează «L-a mulți ani!»”.

5 ianuarie 2019 – După ce tot mai mulți români amenință nervoși că vor bloca mesajele RO-Alert, STS face un apel la calm: “Stați liniștiți, vă ascultăm toate nemulțumirile. Și noi, și SRI, și SIE, și…”

22 februarie 2019 – Șefii STS se declară mîhniți că, deși milioane de români au primit mesajele RO-Alert, nici măcar unul nu le-a dat share sau like.

1 martie 2019 – STS dezbate intens dacă să infecteze telefoanele românilor cu un virus care să coloreze ecranele în alb și roșu. În final, se decide că interesul național este să-l trimită. Succes total, virusul se transmite, dar este incompatibil cu Android și iOS. STS cere o suplimentare a bugetului pentru viruși de calitate.

2 octombrie 2019 – Rusia atacă România. RO-Alert reacționează prompt: “Atenție, Uniunea Sovietică a violat prevederile Pactului de la Varșovia”.

5 noiembrie 2019 – Sătulă să fie pusă mereu în umbră de avertizarea de cutremur a aplicației lui Moise Guran, RO-Alert dă lovitura: “Atenție, un meteorit de mari dimensiuni se apropie de Terra. Pentru siguranța dumneavoastră, evitați să fiți dinozaur în perioada Cretacic-Terțiar!”.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]