Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Scutul antisărăcie

Zoom Scutul antisărăcie

• Louis Vuitton a anunțat că lansează o vizieră de protecție de fițe, cu nituri aurii și protecție UV, care cel mai probabil va costa peste 1000 de euro. E o minune că pînă acum nu s-a trezit nici o firmă de lux care să dezvolte propria variantă super-exclusivistă de COVID-19. O tulpină super-fancy rezervată doar celor bogați și frumoși, care-ți ștanțează logo-ul brand-ului pe plămîni și-ți face pielea de șarpe cu inserții de diamant.

• Israelul a anunțat că închide școlile, magazinele și restaurantele și intră din nou în izolare totală timp de trei săptămîni din cauza creșterii numărului de cazuri. Dacă încerci să faci asta în România o să se pornească o revoltă spontană a coafezelor, șoferilor de Uber și liber-profesioniștilor care vor striga în gura mare că au citit ei pe Facebook că nu există coronavirus, coronavirus e mama și tata.

• Un protestatar din Belarus care a apărut la televizor și a cerut țărilor vestice să nu se mai implice în politica țării a fost identificat mai tîrziu drept politician rus. E și normal ca rușii să le ceară celorlalte țări să nu se mai implice pentru că după aia nu mai au ei loc unde să se implice și e o regulă nescrisă că primul venit, primul servit, atunci cînd vine vorba de destinul unei țări independente.

• Patriarhul Filaret al Ucrainei, care declarase la începutul pandemiei că noul coronavirus este pedeapsa lui Dumnezeu pentru homosexuali, a fost confirmat cu COVID-19. Necunoscute sînt căile Domnului. Totuși, să sperăm că va răsări curînd curcubeul și pe strada lui Filaret.

• Armata chineză a denunțat Statele Unite ale Americii ca fiind cea mai mare amenințare la adresa păcii mondiale. Ar fi interesant de aflat dacă au făcut asta direct sau prin intermediul subsidiarilor lor Huawei.

• Autoritățile vamale din SUA au confiscat un transport întreg de căști Bluetooth spunînd că sînt căști Apple contrafăcute. În realitate era vorba de căști marca One Plus. Desigur, căștile sînt în continuare contrafăcute, doar că sînt contrafăcute de firmă.

• Incendiile de pădure care fac ravagii în California au pornit de la artificiile folosite la o petrecere organizată pentru anunțarea sexului unui viitor bebeluș. Așa cum se știe din vechime, dacă incendiul de pădure e roz, înseamnă că e fetiță, dacă incendiul de pădure e albastru, e băiețel.

• Papa Francisc a declarat că plăcerile sexului și mîncatului vin direct de la Dumnezeu. Chestia asta lansează o dilemă morală foarte interesantă: care e opinia oficială a Vaticanului în privința mîncatului în timpul sexului. Nu neapărat mici cu cartofi prăjiți, dar măcar un sandviș acolo, pentru mai multă energie.

• Prințul Andrew nu va participa la petrecerea organizată de prințul Philip cu ocazia împlinirii a 100 de ani. Desigur, în condițiile astea, marea întrebare în familia regală este: Cine mai aduce drogurile și prostituatele?.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

 1. #1

  s-a shi scumpit masca? dincolo era mai ieftin, acu’ 2 zile am vazut la $800.. rebu/uber n-a luat o pauza (nema cash) ?
  shi la noi un pop care spunea ca apa scuipata..a,a, sfintzita e leac impotriva virusului a fost depistat infectat.. bun, ca-n totdeana.. .

 2. #2

  *totdeauna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]