Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Se ceartă nimeni pentru nimic

Zoom Se ceartă nimeni pentru nimic

Nimeni nu înțelege cearta dintre Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin. Iar asta dintr-un motiv simplu: pe nimeni nu interesează o ceartă între Daniel Constantin și Tăriceanu, și pe nimeni nu interesează ce se întâmplă la vârful, la baza sau la mijlocul unui partid cum e ALDE. Pentru mulți, ALDE e “ăia ai lui Tăriceanu” cu care face PSD majoritatea. Altfel, ALDE a semnat pe programul de guvernare al PSD fără să zică nimic, în orb. Nu sunt nici liberali, nici nimic, sunt unii care vor să fie la putere pentru că luptă cu Iohannis, cu DNA și cu liberalii ăia care au transformat partidul în nimic. Oricâte puncte de vedere pertinente ar avea când și când Tăriceanu în marea ceață de democrație pe care o răspândește, ALDE e tot un fel de nimic.

Ce simț politic să ai ca să te unești cu PC-ul lui Dan Voiculescu și să-l iei pe acel copil lipsit de expresie, Daniel, la conducere? Alina Gorghiu şi Vasile Blaga erau o conducere caricaturală. Tăriceanu şi Daniel Constantin sunt caricatura unei caricaturi.

Verticalul domn Tăriceanu se plânge că a fost șantajat de Daniel Constantin. Și după ce a fost șantajat l-a pus pe Daniel vicepremier și l-a iertat ca pe o soție care i-a fost infidelă. Însă cine era și cine e Daniel Constantin, dincolo de băiatul de la care nu reții absolut nimic când vorbește și care vorbește aproape în șoaptă și puțin, ca nu cumva să te întrebi: Da’ cine naiba e ăsta? Pentru că ți-ai putea răspunde: e ăla care a împrumutat mulți bani de la Voiculescu, în sensul că i-a luat pentru totdeauna, e ăla care s-a lipăit cu taraba lui pe lângă Ponta și dup-aia pe lângă Dragnea, un atârnache îmbrăcat la costum, un băiat care părea că a descoperit o metodă de înșelat oameni politici.

Iar acum se întreabă unii la modul serios: hei, dar ar putea oare Daniel Constantin, plecând din ALDE, să destabilizeze coaliția de guvernare?

E ridicol de rușinos să spui că te-a șantajat Daniel Constantin. Ce fler de om politic ai dacă acest zero absolut te împachetează atât de ușor? Pare că acum i-a sărit muștarul lui Tăriceanu pentru că ăla mic era hotărât să-i dea și o lovitură de partid. Altfel, probabil că nea Tări ar mai fi înghițit un șantaj de la băiețelul în costum.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale