Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Se va da, dar mai mult se va lua

Zoom Se va da, dar mai mult se va lua

Guvernul Ciucă a dat OUG cu creșterea salariilor profesorilor cu 40% de la 1 ianuarie. Guvernul Ciolacu face un buget cu 13% creștere de la 1 ianuarie. Iar toate acestea, dragii moșului, merg în Rai, alături de 6% la Educație și alte chestii dintr-o Românie care nu a fost și nu va fi vreodată.

România e pe locul 2 în topul celor mai fericite țări din UE, după Austria, în fața Italiei, Spaniei și Germaniei. Iar asta doar pentru că la minciuni suntem primii.

Sute de copii de la mai multe grădiniţe din Constanța îngheață în clase, în timp ce orașul trece prin înlocuirea conductelor de termoficare în plină iarnă. Cred că multe din conductele alea pleacă din București, că nici eu nu am căldură.

Deși s-au investit milioane, continuă să plouă în Parlament, prin tavan. Asta arată că sunt proști. Oamenii ăștia chiar nu pot rezolva nimic.

Două cazuri de difterie, confirmate în România. Boala extrem de contagioasă nu a mai fost întâlnită din 1990. Wow, mișto! Oare nu am putea să ne promovăm cu treaba asta: „Veniți să vedeți difterici!“? Părerea mea e • că stăm pe o mină de aur aici.

Ciucă, într-un acces de gândire pură: „Bag mâna-n buzunar. Dacă am, dau. Dacă n-am, de unde sădau?“. Apoi a căzut, s-a prăbușit sub greutatea propriilor concluzii.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Ma gândesc ca poate topul fericirii este strâns legat de explozia consumului de droguri în spațiul carpato-danubiano-pontic. O parte semnificativa din intervievați or fi fost „high”. Pe de altă parte, în Europa mai exista Albania, Moldova, Kosovo, Herzeg-Bosna, Bulgaria (nu rețin dacă sondajul a acoperit Europa sau doar UE), Ungaria. De ce ar fi cei care nu erau pe halucinogene chiar asa de depresivi?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint