Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Secrețeii

Zoom Secrețeii

Ce trist e să ajungi la maturitate și să te joci cu echerul și compasul în nisip… Mafia e o chestie infinit mai onestă și mai asumată decât masoneria. Masoneria pare imitația unui fake, niște unii care, în loc să seducă la pescuit, la fotbal sau la gagici, aleg frăția jucăriilor, ajungând niște înăcriți îngălbeniți la față. Am tot citit titluri zilele acestea cu „performanța“ masoneriei românești. S-or fi calificat la Mondialele de infantilism, mi-am zis, la olimpiada de oameni gravi și cu șorțuleț, or fi bătut recordul la secretomanie în văzul lumii.

Mm, n-am fost tocmai departe: „Pe 27 iulie, Supremele Consilii ale Ritului Scoțian au adoptat în unanimitate! o propunere istorică cu privire la România. România va avea poziția și mandatul de Vicepreședinte al Conferinței Mondiale până în 2025 și apoi poziția și mandatul de Președinte al Conferinței Mondiale pentru cinci ani, din 2025 până în 2030, și organizarea, pentru prima oară în existența multiseculară a Ritului Scoțian, a Conferinței Mondiale!“.

Să stai pe mal și să arunci pietre în apă mi se pare mult mai folositor omenirii decât toată transpirația asta masonică.

Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

  1. #1

    Un articol de mare utilitate publică!
    Felicitări, dle Radu!!!

  2. #2

    De asta se construiesc autostrazi suspendate in Romania. Ca avem masoni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint