Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Secreții de stat

Zoom Secreții de stat

Donald Trump a declarat recent că era așa de puternic în timpul mandatului său că putea să desecretizeze orice document strict secret doar gîndindu-se la el. Dacă adăugăm asta la celelalte superputeri ale sale – faptul că putea să facă orice femeie să se simtă neconfortabil doar uitîndu-se la ea, faptul că avea nevoie de doar două persoane ca să-și pună pantalonii și faptul că Mike Neamțu avea sigur o poză cu el decupată, într-un medalion cu inimioară –, e greu de înțeles că Trump a putut fi răpus așa de ușor de dușmanii senilo-marxiști.

Extrema dreaptă din Italia pare că a cîștigat alegerile, lucru care pare să-l entuziasmeze foarte tare pe George Simion, pentru că, dacă se poate în Imperiul Roman, s-ar putea propaga și la dacii liberi.

Un manager de top al unei companii care produce carne vegetală e acuzat că a mușcat de nas un bărbat la un meci. Din fericire, martorii oculari spun că victima oricum își înlocuise nasul cu unul vegetal, dar chiar și așa oamenii care se tem că vom fi obligați să mîncăm făină de greieri au sigur ceva de comentat.

Vladimir Putin s-ar fi retras discret la una din reședințele sale de la țară în timp ce în majoritatea orașelor rusești se desfășoară proteste împotriva încorporărilor în armată. Circulă zvonul că s-a reprofilat și că umblă toată ziua prin pădure încercînd să ademenească recruți la palatul lui de vodcă și turtă dulce.

O ghicitoare în sparanghel prevede că regele Charles va abdica și Boris Johnson se va întoarce ca premier. Sperăm din tot sufletul că e vorba de un sparanghel nou de la magazin și nu sparanghelul ăla vechi care a trecut prin Oana Lovin.

Rapper-ul Kanye West spune că n-a citit în viața lui o carte pentru că să citești e ca și cum ai mînca varză de Bruxelles. Iată deci o nouă confirmare că dictatura literară, la fel ca și dictatura culinară, pornește mereu de la Bruxelles.

CIA a lansat un podcast în care povestește că, de fapt, e mult mai plictisitor să lucrezi la CIA decît crede toată lumea. „John, tu știi cît de plictisitor e să dărîmi un regim politic în America Centrală?“ „Nu știu, John, e la fel de plictisitor ca torturarea suspecților la Guantanamo?“ „CIA n-a făcut asta niciodată.“ „Păi ce, a dat jos vreodată un guvern?“ „Nu, eu ce zic aici?“ „Hai, că deja batem cîmpii, mai bine să vorbim despre cum l-am asasinat pe Kennedy.“ „Super-plictisitor.“

În India, Google a fost prins distribuind reclame care te îndeamnă să-ți vinzi rinichiul pentru un milion de dolari. Desigur, e o coincidență că reclamele au apărut fix în aceeași perioadă ca noul iPhone 14.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint